kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.05.2016

DIY-verhot lastenhuoneeseen

Teksti
Karoliina Pentikäinen
19 kommenttia

Kuten moni teistä tietää, en ole käsityöihmisiä. Siksipä mun DIY-ideatkin ovat sellaisia, ettei niissä tarvita neulaa, lankaa tai nauloja.

Ostin F:n uuteen huoneeseen Anttilasta Annon kettuverhon. Kuosi oli mielestäni kaunis, mutta liian mustavalkoinen. Niinpä vähän värittelin niitä Ikean kangastusseilla ja Tigerin kangasväreillä.

Tuli kivat, vaikka vähän harmittaakin, etten tehnyt koko verhoja Ikean tusseilla. Huomasin nimittäin vasta työn tehtyäni, ettei Tigerin väriä saisi laittaa pesukoneeseen. Se lienee pieni ongelma lastenhuoneen valkeissa verhoissa.

-Karoliina-

Kommentit (19)

Aivan mahtava idea! Verho sai makeesti lisämilmettä.

Hauskat! Annoitko F:n värittää yhtään? 🙂

Hienot! Ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse, tuunaamalla saa näppärästi uniikkia jälkeä. Ja sehän vaatii oikeastaan enemmän visiota ja ”silmää” kuin esim. ohjeen mukaan alusta asti tekeminen. Verhoja ei välttämättä tarvitse kauheasti pestä. Jos ei niihin ole pyyhitty suupieliä tai Petsien meikkejä (niin kuin meillä…), pölyt pudistelemalla ja tuulettamalla pääsee pitkälle. Joskus väritkin kestävät pesua paremmin, kuin ohje lupaa, mutta sitä kannattaa tietenkin testata ennen pesua. Mukavaa viikonloppua (ja anteeksi neuvoista!) 🙂

Mahtava idea ja hauska lopputulos! Mun DIY-ideat on myös joskus tosi omaperäisiä, mutta niitä ei koskaan kukaan ymmärrä, enkä loppuviimein tykkää itekään! 😀

Auttaiskohan sellaiset värinkerääjäliinat jos pitää joskus pestä? Dr. Beckmannilla ainakin on ja pesuaineosastolta löytyy varmaan jokaisesta marketista. En oo itse kokeillut, mutta oon kuullut monelta taholta että ovat toimivia.

Iiiihana kangas! 🙂 Ja tosi kiva idea! Pitääpä kopioida, saisi hyvät sohvatyynyt.

Vau!! Ihan mieletön idea ja lopputulos todella hieno! Ei ois itselle tullut mieleenkään 🙂

Mitä ideaa on kangastusseissa joita ei saa pestä? Kannattaa kokeilla silittää väritetyt kohdat ennen pesua, se voisi kiinnittää värit paremmin. Ainakin kangasvärit yleensä kiinnitetään silittämällä. Eikö tusseissa olut mitään mainintaa sellaisesta? Ja siis oikeasti pitää raudan kuumimmalla asteella aina vähän aikaa, siis tietty jos kangas sen kestää 🙂

Ihan mahtavat!! Tosi pirteät ja juuri sopivan värikkäät tuli.

Niin mustakin!

Kiitos neuvoista 🙂 !!

Pääasia niin 😀

Hmm. Täytyypä testata. Kiitti!

Totta. Sopii moneen eri tekstiiliin varmasti!

No juurikin niin : Ei mitään järkeä!

[…] DIY-verhot lastenhuoneeseen […]

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X