kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.05.2016

Varastetut päivät

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Tiedättekö sen päivän, joka tuntuu varastetulle? Oikeasti sen ei vielä pitäisi olla tässä. Oikeasti sen kuuluisi olla vielä viikkojen päässä, jossakin kaukana edessä. Töiden, työpöydällä lojuvien epämääräisten paperipinojen ja joka aamu bussipysäkillä mietittyjen to do -listojen jälkeen.

Mutta sitten. Ihan yllättäen ja pyytämättä se kuitenkin tulee. Saapuu eteen sinä ihan tavallisena maanantaina. Silloin, kun avaat sen ihan tavallisen kerrostalokodin ulko-oven ja hengität ensimmäisen kerran sen päivän ja viikon ilmaa.

Siellä se on. Kesä.

Kesä joka odottaa jo toukokuun maanantaissa ja pyytää unohtamaan hetkeksi sen faktan, että oikeaan lomaan on vielä koepinojen pituinen matka.

Varastettuina kesäpäivinä kaikki on vielä edessä, eikä mitään tuhlattu. Silloin jäätelö maistuu hitusen paremmalle, puut ovat asteen verran vaaleampia ja meri. Meri tuoksuu sille kun haistaisi sen ensimmäistä kertaa.

-Karoliina-

Kommentit (10)

❤️❤️❤️ Ihana teksti! Ja mä niin tiedän ton.

Hah! Sarkasmi on vaikea laji – Osaat sen täydellisesti!

Toki 🙂 Vakava asia!

Tämä on kaksipiipuinen juttu. Ymmärrän kannat puolesta ja vastaan. Tosin kun kyse on omasta lapsesta, mielummin ehkä kuitenkin on ylivarovainen kun katuu jälkikäteen.

Kiva, että elämä on nyt viimein mallillaan, kun monta vuotta meni huonossa suhteessa. Ja varsinkin, kun
ainoa haaste mitä itse tarjosit suhteeseenne oli liiallinen joustavuutesi ja oman itsesi kadottaminen perheen hyväksi tokikin. Seuraava suhteesi tällä itseanalusointisi määrällä (mikä ehkä ongelma olikin) onnistunee täydellisemmin ja viattomat silmäsi ei vety tuskan kyyneliin toimiessasi vain toisten hyväksi
😉

Ihan samaa mietin, mutta en ehtinyt kommentoimaan. Hyvä Karoliina kun ymmärrät! 🙂

Olet ihan oikeassa. Mietin tuota kuvien rajausta ja sun kommentti sai laittamaan ekan version, eli sensuroidumman (mutta kuvana rumemman). Kiitos herättelystä 🙂

En tiedä olenko sokea mutta en näe kuvissa uikkareita… Näen pienen tytön paljaat sääret. Jos ei niitä voi näyttää niin burkhaanko on pukeuduttava? Kesäkuvissa on ihan varmaan uikkarikuvia kaikilla ja tavallinen ihminen ei niitä kierolla silmällä katso. Edes opetusmielessä…

tykkään blogistasi mutta nyt on aivan pakko kommentoida… tämän postauksen F:n kuvat eivät ole mielestäni nettiin sopivia kuvia. eihän niissä mitään suoranaisesti näy mutta lisäisitkö itsestäsikään kuvia tuollaisessa asussa ja asennossa?? Nyt ehkä sanotte ettei kuvassa ole mitään pahaa, mutta mieti tyttöä kun on vanhempi, ilahtuisiko jos näkisi uikkarikuvia julkisessa blogissa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X