kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.06.2016

Mitä mä unohdin reissukassista?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
28 kommenttia

Tässä sitä mätetään kamppeita reissukassiin. Hassua, miten kauan odotettu matka onkin tässä ja nyt.

Bikineitä on ostettu monetkin, samoin pieniä purnikoita kauneustuotteita varten. Jotenkin on silti vähän epävarma olo siitä, olenko muistanut laittaa kassiin kaiken tärkeän.

Jos nyt tulee mieleen joku tärkeä asia, jonka itse unohdit omalta reissultasi tai sulla on jokin mahtava vinkki, anna kuulua! Vielä ehtii mukaan.

-Karoliina-

Kommentit (28)

Etköhän sä kaikki oo muistanut pakata. 😉 Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

(Viini)pullon avaaja ja juustohöylä. Niitä ei monestikaan löydy ulkomaisista hotelleista. Jos sellaisessa siis yövytte.

Me ei tehty ruokaa huoneessa, mutta hyvä vinkki tosiaan, jos on sellainen ruokailujärjestely.

En tiedä onko teille kauhean tarpeellinen, mutta mulla on ollut parilla eri reissulla mukana jatkojohto XD siis tosi tarpeellinen esim laivalla kun oli useampi tyyppi samassa hytissä niin kaikki saivat kännykät yöksi lataukseen.

Minulle tuli mieleen myös jatkojohto 😀 Oltiin Turkissa ja hotellihuoneen ainoa mahdollinen pistoke oli sängystä niin kaukana! Puhelinta ei voinut käyttää ladatessa.

Olisi ollut niiiiiin tarpeen!

Erillinen rantakassi mihin heittää aurinkorasvat ja kirjat kun lähtee rantsuun? 🙂

Tämän unohdin, mutta onneksi äiti muisti ottaa!

Puhelimen laturi (unohdan aina) ja hyvä matka-apteekki, eli laastareita (normi+rakko), tulehduskipulääkkeitä, desinfiointilappuja, maitohappobakteereja, Samarinia ja mitä näitä nyt on. Kaikkeahan saa periltäkin, mutta näitä on ikävä lähteä erikseen metsästämään. 🙂

Noilla mentiin 🙂

After sun. Mielellään sellainen, missä aloe veraa. Parhaaksi todettu rainbow’n vihreässä pumppupullossa oleva. Ihanaa reissua! Nauti ja rentoudu!

Ostettiin paikanpäältä heidän omaa aloe veraansa. Oli loistava tuote! Tuotiin myös kotimaahan monta purkkia!

Bepanthen on loisto kaveri kaiken varalta niin palovammoihin kuin rohtumiin. T. Kirsi

Oli mukana ja oli tarpeen!

Matka-apteekki, minkä Mirka jo mainitsikin, on hyvä muistaa 🙂
Itse aina yritän reissussa panostaa myös käsienpesuun ja käsidesin käyttöön, että välttyisi ikäviltä yllätyksiltä. Paperisaippua on kätevä tuote (pieneen rasiaan pakattu saippualla kyllästettyjä paperiliuskoja), kulkee helposti laukussa ja voi käyttää esim. yleisissä vessoissa, joista saippua on usein loppu. Harmi vaan, kun en osaa sanoa, mistä kaupasta niitä varmasti löytyisi. Omani on kestänyt jo muutaman vuoden.

Käsidesiä suihkittiin joka mutkassa. Onneksi selvittiin ilman tauteja!

Pieni pussillinen pyykinpesujauhetta. Siis ihan vain muutama ruokalusikallinen minigrippussissa.

Piilotettuna esimerkiksi jonnekin vaatteiden alle? Hyvä vinkki!

Yhden päivän vaihtovaatteet käsimatkatavaroihin. Meillä hukkunut monesti matkalaukut…. jos laukkua ei näy niin ei tarvitse heti rynnätä kaupoille. ☺
Passi on aika oleellinen matkaan mukaan ?

Totta 🙂 Passi muistettiin!

Kreikassa piti olla samanlainen töpseli, mutta maasta riippuen kannattaa valmiiksi ostaa töpselin adapteri 🙂

Oli onneksi samanlainen!

Mä oon joutunut ostamaan noin kymmenet pilipali-aurinkolasit reissusta, koska ne jostain syystä unohhtuu aina pakata kassiin mukaan.

Mulla oli mukana. Jes!

Sanoisin, että edellisellä rantalomalla harmitti lenkkareiden puute! Olisin halunnut hotellissa järjestettyihin jumppiin enkä viitsinyt mennä heilumaan sinne ilman kenkiä.

Kirjoittelin tästä pakkausaiheesta muuten viime kesänä oman postauksensa http://unelmienvaatekaappi.blogspot.fi/2015/07/pakkausvinkit-rantalomall… blogiini. 🙂

Otin mukaan lenkkarit. Jaksoin reippailla kahdesti 😉

Kiitos näin jälkikäteen. Oli kyllä ihanaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X