kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.06.2016

Kuvaterveiset eiliseltä matkapäivältä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Huomenta! Kohteessa ollaan <3

Z

-Karoliina-

P.S. Hei murut! Joitakin juttuja olen ajastanut reissulle, mutta vähän hiljaisempaa blogissa varmasti on, kun yleensä. Joten hop hop Instagramiin nyt viimeistään kaikki. Siellä päivitellään lomajuttuja päivittäin. Ehkä vähän enemmän videoitakin (ensimmäinen askelt kohti Snäppiä?)

Kommentit (4)

Ihanaa ja aurinkoista lomaa! Ihania kuvia F näyttää jo loman aluksi niin onnelliselta :)!

🙂 Hän oli ja on!

Edes reissun ajan mietin 😉

Unohda blogi. Mieti edes reissun ajan mikä on tärkeää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X