kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.06.2016

Viikon kirppislöytö : Siniset nahkakengät

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Oi että. Oltiin tyttöporukalla torstaina brunssitunnelmissa, kun eksyimme kesken herkuttelun Frankly My Deariin. Ja siellähän ne odottiva minua, maailman söpöimmät nahkakengät.

TUOTE Mauro Leone -nahkakengät
OSTOPAIKKA Frankly My Dear-second hand -liike
HINTA 30e, koska olivat -50%  pöydällä
KÄYTTÖKOHDE Mekkojen kanssa särmäksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Olen kauan etsinyt kenkiä, jotka toisivat tyttömäisiin mekkoihin särmää. Luulen, että löysin nyt juuri sellaiset! Ja nuo kenkien ”tuuletusaukot” ovat minusta aivan ihanat.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

-Karoliina-

Kommentit (3)

Siis mä niin voisin nähdä noi jossain turistirysässä 199 euron hintalapun kanssa näyteikkunassa killumassa 😀 kirpparit on best <3

Ihanat kengät kyllä 🙂 Pitäisi varmaan itsekin joskus kiertää kirpputoreja, mutta ei vaan ole se juttu itselle.

Myyjä sanoi, että näiden hinta on uutena sen 200e. Alkuperäinen hinta second handinäkin oli 60, mutta olivat nyt -50% alessa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X