kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.06.2016

Meidän Rodos-loma

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Olin F:n ja mun vanhempien kanssa Rodoksella viime viikon. Kyse oli F:n ensimäisestä rantalomasta ja mullekin reissu taisi olla elämäni kolmas ihan valmis pakettimatka. Ensimmäinen all inclusive kenellekään meistä.

Kun varasimme matkaa alkuvuodesta tuntui sille kuin lomaan olisi iäsisyys. Nyt kun istuimme reilu viikko sitten perjantaina lentokoneessa oli tunne, kun en silti olisi ehtinyt valmistautua reissuun juuri yhtään. ”Tämä tuli niin äkkiä -fiilis”.

Toisaalta se, että olimmekin ennen kuin ehdin edes ajatella uima-alataan äärellä, oli aika hyvä juttu. Mä olen välillä sellainen etukäteen stressaaja ja pohdin kaikki hävinneet matkalaukut ja väärät lentoliput moneen kertaan, joten oli virkistävää huomata, että kyllä kohteeseen pääsi ilman stressin stressiäkin.

Stressittömyys oli muutenkin loman teema. Maattiin perusturisteina päivät pitkät altaalla, syötiin todella usein ja nukuttiin pitkiä unia. Mitä muuta sitä ihminen kaipaakaan kun takana on pitkä talvi ja liian vähän lepoa? En keksi mitään muuta. Paitsi tietysti sen, että viikko olii juuri sopiva aika tämmöiselle.

Kulttuurimatkat on erikseen. Joskus parasta on aivot narikkaan -loma. Meidän hotelli oli muuten aivan ihana! Haluaisitteko kuulla siitä vähän enemmän?

-Karoliina-

 

Kommentit (10)

No kyllä ehdottomasti kuulisin mielelläni lisää hotellista ja reissusta! 🙂 Ollaan nimittäin lähdössä ihan just samaan hotelliin heinäkuussa ja ihastelin jo malttamattomana instagramista kuvia teidän lomatunnelmista.

Kiva, jos kirjoittelet enemmän hotellista ja matkasta! Aikoinaan lomailtu useilla kreikan saarilla (ei rodoksella) Suunnitteilla ensimmäistä Kreikan matkaa koko perheelle.

Olisi kiva kuulla lisää hotellista, koska ollaan menossa samaan hotelliin elokuussa! 🙂

Pysyittekö te vain hotellialueella ja altaalla? Uitteko lainkaan meressä? Olisi ollut kiva nähdä kuvia altaan ulkopuoleltakin. 😉 Rodosta haluaisin nähdä enemmän, all inklusive -hotellit ei kiinnosta tippakaan, sillä niissä on ihan liikaa ihmisiä mun makuun.

Lomalla nimenomaan on aikaa rentoutua ja kuuluu ottaa iisisti. Mikäs sen mukavampaa, kun vaan löhötä auringossa ja syödä herkullista kreikkalaista ruokaa.

Kivoja kuvia olit laittanut instaan lomanne aikana. Kauhea matkakuume päällä, onneksi vajaan kuukauden päästä lähdemme itsekin Kreikkaan. Mitään rentoa reissua tuskin on edessä, kun mukana on 1v6kk taapero ? Tai on ainakin kovin erilainen, kuin aiemmat lomareissut.

Oliko F ollut lentokoneessa aiemmin? Mitä tykkäsi?

F on lentänyt Suomen sisällä aikaisemmin, mutta ei ulkomaille. Kaikki meni hyvin. Mm. paluumatkalla hän ehti nukahtaa, ennen kuin kone oli edes kiitoradalla ja Suomen päässä piti herättää, koska ei herännyt edes töyssyiseen alastuloon 😀

Ohhoh onpa mennyt huipusti! ?

Haluan ehdottomasti kuulla lisää hotellista ja kohteesta lapsiperheen näkökulmasta! Meidän perhe suuntaa rohdokselle syksyllä juhlimaan kolmekymppisiäni ja nyt jo mietin miten matka yksi ja kolme vuotiaan kanssa sujuu..

No sittenpä kirjoittelen siitä 🙂

Oi niinkö? Ihanaa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X