kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.06.2016

Mä ja mun tytär

Teksti
Karoliina Pentikäinen
15 kommenttia

Mä ja mun tytär ollaan erilaisia. Tumma ja vaalea, pitkä ja lyhyt. Niin ja; herkkä ja järkityyppi. Hyvä heittämään palloa ja huono viskaamaan sitä edes metrin päähän. Toinen nukkuu suu auki, toinen kiinni. Toisella on aamulla virtaa ja toisella vasta myöhemmin. Toinen narskuttaa hampaita ja toinen kuuntelee sitä kauhistuneena. Toinen muistaa puolituttujenkin nimet, toinen saattaa unohtaa välillä jopa omansa.

Mä ja mun tytär ollaan kyllä samanlaisiakin. Meissä on samaa lihaa ja meissä on pippuria. Me hermostutaan helposti ja lepyttään vielä helpommin. Me halutaan pelastaa kodittomat lapset ja eläimet, syödä karkkipussi kerralla kokonaan ja kutittaa toinen toisemme hikisiksi ja hysteerisiksi. Me luetaan kirjoja ja kysellään vaikeita. Tuijotetaan silmiin ja odotetaan, että toinen tekee saman. Halutaan tietää totuus, aina. Niin ja kun meitä harmittaa, me ollaan surullisia ja silloin me halutaan syliin ja itkeä hetki, koska viiden minuutin päästä pitää taas jo mennä.

Ja iltaisin, kun me mennään nukkumaan – mä ja mun tytär – me annetaan sata suukkoa. Ne lasketaan. Meidän mielestä ei saa huijata.

-Karoliina-

Kommentit (15)

Moikka!

Kiitos ihanasta blogista :). Tuli mieleen postauksestasi – miten pitkä olet? Tosi vaikea hahmotaa kuvien perusteella.

Mulle tuli tästä postauksesta niin hyvä mieli, tää oli oikea hyvänmielen postaus! ? Ja näytätte niin ihanilta ja onnellisilta! ?

Hei, piti vielä kysymäni kuinka pitkä Neiti F jo onkaan?
Oma viisivuotias tyttöni (syyskuussa 6) käyttää 122cm vaatteita.

Vanhimmat tyttäret (yleensä vielä esikoiset) tulevat usein isäänsä?
Ainakin meidän lähipiirissä?

Ulkonäöllisesti ainakin 🙂

Ihana ❤ olen niin onnellinen omastakin tyttärestä ja toisaalta haluan nauttia tästä taaperoajasta mutta toisaalta taas odotan näkeväni millainen luonne hänelle tulee ja kaikkea ihania äiti-tytär-asioita ?

Niin ihana – jälleen kerran. <3

Ihana kirjoitus! Energiaa antava!

Ihanaa kesää!

Voi kiitos, tätioranssi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X