kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.08.2016

Paras tukka ikinä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Mun haave on jo pidemmän aikaan ollut saada itselleni vähän vaaleammat hiukset. Olen kuitenkin aina loppumetreillä hannannut projektia niin, että kampaajan penkissä olen pyytänyt lopulta vain ”vähän raitoja”.

Suurin syy, miksi olen kieltäytynyt radikaalimmasta toimenpiteestä on ollut se, että en ole juuri halunnut menettää pituutta hiuksistani. Ja faktahan on se, että näin tummalla pohjalla kun hiuksia aletaan vaalentaa, kuluttaa se Olaplexeistä ja muista huolimatta kuitenkin enemmän latvoja kuin luomuväri tai tumma sävy.

Aloin kuitenkin pohtia, miksi ihmeessä pidän pitkin hampain kiinni  pitkästä tukasta. Se kun on minulla usein aikamoinen hiirenhäntä lopulta. Jää takkien ja reppujen alle ja roikkuu lötkönä selässä. Niinpä, kun pari viikkoa sitten istuin taas QHairin Maria H.:n penkkiin, pyysin vaaleampaa sävyä. Ja pituutta pois. Tai Mariahan sitä leikkaamista ehdotti ja minä suostuin.

Päätimme, että tukkaa vaalennetaan, mutta vain niin, että sävy säilyy kylmänä. Toisin sanoen megablondia ei tipukeltaisen uhalla yritetty, vaan haluttiin, että yleisilme on kylmä.

Ja tämmöinen muutos tuli. Kuvissa hiukset näyttävät jopa aika ruskeille, mutta livenä ja nyt pesujen jälkeen todella vaaleille. Kylmä sävy on se, joka hiuksissa on pysynyt – juuri se, mitä toivoinkin!

Olen ihan rakastunut uusiin hiuksiin. Vaaleampi sävy on niin paljon armollisempi hipiälleni. Plus tukkaa on paljon helpompi käsitellä kuin ennen. Halusin nyt ensimmäisellä värjäyskerralla, että juureen jätetään omaa tummaa jo valmiiksi, jotta juurikasvu ei näytä niin kauhelle. Mutta kyllä minä haluan vaaleaa jatkossa aivan ylhäältä asti. Tämä kun tuntuu nyt niin hyvälle valinnalle.

Uskalsinpas! Ensi kerralla lisää vaaleutta. Ehkä musta tulee blondi 2017…tai sitten ehdin keksiä taas jotain muuta 🙂

-Karoliina-

Kommentit (12)

Tätä postausta jo odotinkin. Uusi väri reunustaa kasvojasi upeasti ja näytät upealta! Hiusten pituus on vieläkin pitkä, vaikkakin lyhentynyt aiemmasta. I like!

Oi kiitos, Milka <3

Mulla on käytössä hopesampoosta seuraava sävy, pearl! Sitä sampoona ja hoitoaineena päähän, jeesaa aika paljon!

Kiitos 🙂 Ihanaa, ettet ole enää hiljainen!

Juu, oon käyttänyt joskus, mutta kuivankarhea hiuslaatuni menee siitä vielä kuivemmaksi. :/

Oon monesti jo Instagramin puolella ihaillut tätä sun uutta tyyliä, ihan mieletön!

Käytätkö hopeasampoota? Sillä saa pysymään sävyn aika hyvänä…

Onpas hienot ? Sitten seuraavaksi pitkä polkka ?

Tosi hyvä väri! Raportoi jonkin ajan päästä, kuinka kylmä sävy kestää. Mulla on luonnostaan samanvärinen tukka, ja kylmät vaaleat raidat tuppaavat aina jossain vaiheessa kellertämään johtuen kai piilevästä punapigmentistä, joka ei mielestäni sovi mulle yhtään. Vaikka vaalennuksen jälkeen aina sävytetään kylmällä, se katoaa tosi nopeasti. Siksi nyt olen yrittänyt kasvattaa raitoja pois ja antaa auringon vaalentaa, mutta kasvattaminen on niin hidasta, että taas tekisi mieli sortua uuteen värjäykseen.

Näyttää superhyvälle! 🙂

Todella upeat hiukset!! Sopii sulle tosi hyvin <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X