kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.08.2016

Terveiset lentokentältä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Moikka muruset!

Täällä sitä ollaan Grazin lentokentällä. Mukana käsimatkatavarat, kymmeniä ihania muistoja ja kuumeflunssa. Mun kurkku oli jo kipeä perjantai-iltana, mutta luulin, että se ärtyi vain lentokoneilmastoinnista. Eilen kuitenkin alkoi olo olla muutenkin jo vähän heikko ja niinpä mä sitten nukahdin kahden tunnin päiväunille. Ja heräsin niiltä kuumeessa.

Vaikkei sairastelu varsinaisesti reissua pilannutkaan, ärstyttää, että olen heti kipeänä töiden ja arjen alettua. Inhoan, kun kunto on heikko ja tärkeitä asioita jää rästiin. Sitä kun on niin vaikea oikeasti vaan levätä, mulla kun kun homma menee usein siihen, että pää täytyy to do-listoista, joita ei jaksa/voi sillä hetkellä toteuttaa.

No. Nyt kuitenkin kohti ekaa lentoa. Vaihto Frankfurtissa. Toivottavasti Buranan vaikutus kestää kotiin asti.

-Karoliina-

 

 

Kommentit (4)

Pikaista paranemista ja hyvää kotimatkaa <3

Siitä on myös ajottain keskusteltu, että miksi juuri kiusatun täytyy vaihtaa koulua eikä kiusaajan? Joskus myös luokan vaihto saattaa auttaa. Itse opettajana olen huomannut, että joskus jo pelkkä luokan vaihtaminen on riittävää. Joissain tapauksissa taas kiusaaja on kesän aikana muuttanut toiselle paikkakunnalle ja kiusaaminen on loppunut siihen 🙂

Hei Karoliina! Mitä mieltä olet kiusatun koulun vaihdosta näin open näkökulmasta? Siskoani kiusataan koulussa ja kokee että helpoin tapa olisi koulun vaihto. Tuntuu tosi raa’alta että maailma tosiaan on näin paha.

Kiva että oli hyvä matka. Olen somesta päätellyt asioita. Toivoisin sinulta kaukosuhdepostausta, sitten jos/kun aika on oikea. Olen elänyt itsekin sellaisessa jo piiiitkään. Olisi mukava kuulla ajatuksiasi aiheesta 🙂 Toki ymmärrän, jos haluat pitää yksityisyytenne.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X