kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.09.2016

Spektaakkelimaiset bileet!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

 

 

Huh ja puh. Vieläkin vähän painaa silmissä viikonlopun kemut. Vaikka jaksaakin valvoa yhtenä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä neljään, ei palautuminen yökukkumisesta ole enää sama kuin kaksikymppisenä.

Silmäpussini johtuvat siitä, että suuntasin lauantaina kaverini 30-vuotissynttäreille Jämsään. Juhlat alkoivat itse asiassa jo Tampereelta, josta hyppäsin kimppakyytiautoon kohti juhlapaikkaa, kaverini vanhempien omakotitaloa. 

Itsehän en juhlinut omia 30-vuotissynttäreitäni juuri mitenkään, joten on ihanaa, että ympärilläni on ihmisiä, joiden kolmekymppisiä olen saanut sitten juhlia senkin edestä. Vähänkö arvostan tällaista, että toiset jaksavat järjestää juhlat oikein huolella ja kunnolla. Tarjolla oli aivan ihanaa ruokaa ja illan kohokohta oli ehdottomasti keikka. Kyllä vaan! Ihan oikea keikka! Pietarin Spektaakkeli oli nimittäin kutsuttu nostattamaan juhlatunnelmaa. Siinä me sitten jorailimme takapihalla ja nautimme hyvästä live-musiikista. 

Tulikin mieleen, että kerran en tullut juhlineeksi itse niitä kolmekymppisiäni, pitäisikö sen sijaan järjestää vaikka oikein hyvät 32-vuotisjuhlat? Koska kuka sanoo, että isot kemut on järjestettävä vain tasakymmenillä?

Onko joku teistä lukijoista juhlinut synttäreitä isosti aikuisiällä ilman, että kyseessä on ollut tasakymmenet? Niin ja mikä tekee hyvistä juhlista loistavat juhlat?

-Karoliina-

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Kommentit (7)

Muitakin jäi kolmikymppiset juhlimatta, elämä oli liian kriisiä silloin. Nyt mietin, että 35-vuotisjuhlat olis kiva pitää muutaman vuoden päästä.

Pienen kritiikin haluaisin muuten sanoa liittyen blogimuuttoosi. Ainakin puhelimella lukiessa tekstisi alareunaan tulee mainoksia muista Lilyn blogeista eikä näitä mainoksia saa klikattua pois. Se on todella häiritsevää. Vanhassa blogissasi tällaista ongelmaa ei ollut. Tämä uusi muutos tekee sen, että tulee helposti avattua sivuja, joita ei haluaisi avata. Muutenkin Lily on aiempaan blogi-portaaliisi verrattuna kovin mainoksilla kyllästetty. Mutta muuten kyllä blogi-ilme on kiva ja tekstejäsi on aina mukava lukea. ☺

Järjestin yllärijuhlat miehelleni tämän 37-vuotis päivänä. Hän jäi toki just sinä päivänä pitemmälle lomallekin, mutta olin kutsunut meidän kavereita grillijuhliin, jossa tarjoilimme kakkuakin kynttiöineen. Ei todellakaan tarvitse pyöreitä täyttää, sillä aina on syytä juhlaan, jos niin haluaa. Vietimmepäs pieniä juhlia 12-vuotis hääpäivääkin läheisten kanssa muutama vuosi sitten. Toki osasyy varmaan, että tykkään järkätä juhlia ja saada ystäviä ja läheisiä viettämään iltaa yhdessä.

Eihän bloggaaja mainoksille ja blogialustalle mitään voi, sillä eivätkös ne tule hallinnoijalta eli tässä tapauksessa Lilyltä?

Ei voikaan!

Mutta toki voin – ja minun pitääkin – välittää mielipiteet eteenpäin, jotta lukukokemus olisi mahdollisimman hyvä!

Ei toki itse voikaan, mutta voi välittää ehkä lukijoiden terveisiä eteenpäin.

Harmillista kuulla. Mutta kuten alhaalla sanottiin, mainokset ovat asia, johon itse en voi vaikuttaa 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X