kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.10.2016

Timberlandit, Bille Beino ja muita talvihimoja

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Aamulla oli tasan yksi aste lämmintä, kun heräsin. Ja sunnuntaina taas iskin kesän varastoon, otin talvikamat esille. Sieltä se talvi tulee, syksy on jo aika pitkälti täällä. Melkein kuin vahingossa.

Samalla, kun ilmat alkavat kylmetä, on minuun iskenyt hirveä syys- ja talvivaatehimo. Ihan pakottava tarve olisi saada mustat Timberlandit, musta bomber (miksi omistan bomereita vaikka missä värissä, mutta en mustana) sekä joku ihana pipo. Ehkä harmaa BilleBeino tai Liebe (mustan Uhanan jo hommasin viimeisimmiltä Tampere-reissultani). Niin ja ne hanskat. Joka vuosi hukkaan ainakin kahdet nahkahanskat ja kun varastolaatikoita kaivelin, löytyi sieltä vain kahdet eripariset. Pakko siis investoida, vaikka hukkaanhan se taas ihan varmasti kyllä menee.

Jotenkin himottaisi myös UGGit tai Emut, vaikkei ne enää taida kovin coolit noin yleisesti ollakaan. Ai niin. Ja uudet Vagabond-nilkkurit. Hah! Kauheita nämä materiaaliset himot. (Tosin puollustaudun tähän vähän, että tänään tepastelin Vagabondeissa, jotka olen ostanut vuonna 2009!)

Mitä talvi- ja syysvaatteita sinä himoat?

-Karoliina-

Kuvat valmistajien sivuilta:

Vagabond// Carlings// BilleBeino // UGG Australia // Timberland // Liebe 

Kommentit (11)

Ei liity aiheeseen, mutta tulin vain kiittämään hyvästä kirjasta! Tuli lukaistua parilla istumalla 🙂 Toivottavasti saisi jatkoa, olisi kiva seurata pariskunnan touhuja jatkossakin. Lapsettomalle vajaalle kolmekymppiselle oli ihan opettava tekstiä myös raskaudesta 🙂 jee!

Kiitos paljon 🙂 

Toosi hyvä idea sulta! Kohta näitten ihanien ja laadukkaiden ja tosi kalliiden tuotteiden valmistajat suorastaan ryntäävät tarjoamaan näitä tuotteitaan sinulle ihan ilmaiseksi ! Miksi minä en koskaan hoksaa tehdä mitään tällaista ja saada kaikkea ihan ilmaiseksi ? Meinaan, että näin työttömälle kyllä kelpaisi. PS. Sorry äikänopelle, jos tässä oli kirj.vihreitä.

Toosi hyvä idea sulta! Kohta näitten ihanien ja laadukkaiden ja tosi kalliiden tuotteiden valmistajat suorastaan ryntäävät tarjoamaan näitä tuotteitaan sinulle ihan ilmaiseksi ! Miksi minä en koskaan hoksaa tehdä mitään tällaista ja saada kaikkea ihan ilmaiseksi ? Meinaan, että näin työttömälle kyllä kelpaisi. PS. Sorry äikänopelle, jos tässä oli kirj.vihreitä.

Suosittelen lukemaan tämän postauksen : http://www.lily.fi/blogit/kolmistaan/bloggaamisella-saa-helposti-rahaa-j

Ja mitä tähän ilmaiseksi saamiseen tulee : Minulle oli juuri tulossa useamman tonnin veronpalautukset. Ilmoitin ”ilmaiset” blogi”lahjat” verottajalle, ja sinne jäi palautukset. Mitä tästä opimme? Jos veronsa hoitaa – kuten ammatikseen blogia pitävät tekevät – ei ilmaisia lahjoja ole. 

Siinähän se kun alat pykätä blogia pystyyn. Mitä siinä mariset.

Moikka, pakko ehkä kommentoida, että suosittelen vielä miettimään Timberlandien ostoa.. Eivät ole käytössä (kuulemma) hirveän laadukkaat. Ja faktaakin on, että nahka on heikkolaatuista, pohja ei eristä kylmää ja noh valmistus tapahtuu Kiinassa. Voisin suositella, että käyt kurkkaamassa esimerkiksi Panama Jackin kengät. Lähes kopiot toisistaan, mutta hinnassa (lähes kaksi kertaa kalliimmat), mutta onneksi myös laadussa sen huomaa. 🙂 Ja UGGit kannattaa myös tilata alkuperäiseltä UGG-valmistajalta suoraan Austraaliasta. Meidän tuntema UGG Australia on nimittäin peri amerikkalainen merkki eikä yhteyttä alkuperäisiin kenkiin ole kuin ulkonäössä 😉 Nämä vain niinkuin vinkki vitosena. Mukavaa viikkoa!

Apua tuo hinta. Timberlanditkin ovat aika kipurajalla :/

Mä taas oon ollut tosi tyytyväinen omiin Timberlandeihini (mulla ei tosin oo tommoset ku kuvassa vaan tyyliin Earthkeeperit, tai ne on lähimpänä noita mun kenkiä, voi olla että nuo perus-Timberlandit ovat huonompia?). Pitävät varsin hyvin vettä ja villasukkaa ei tartte ennen ku on joku 20 astetta pakkasta. Kulumaa kengän pinnassa toki on, mutta noi on kyllä ollut useamman talven käytössä melkeinpä ainoina talvikenkinä. 

Se on toki oma ongelmansa, että valmistus on Kiinassa, mutta ilmeisesti sielläkään olot eivät ole kaikista huonoimmat.

Vagabondit on melkein ainoat kengät, joiden korkoa mun jalka kestää. Kiitti linkistä 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X