kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.10.2016

The Blog Awards -tyylin ennakkoetkot

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tänään vietetään The Blog Awards Finlandia, ja minä – voitteko kuvitella minä – olen menossa sinne. Minähän olen maailman huonoin tämmöisissä pippaloissa kävijä, mutta koska tällä kertaa tilaisuus sattui syyslomaviikolle, saan mukaan ihanan avecin ja olenpa vielä ehdollakin gaalassa, ei voinut kieltäytyä.

Ensin ajattelin, että räväytän oikein kunnolla laittamalla gaalaan iltapuvun, mutta loppumetreillä asu- ja tyylivalinta muuttuivat. Tälle päivälle on luvassa sellainen 60-luvun house wife -yöpuku meets Bridget Bardot. Hah! Kuulostaa mielenkiintoiselle, eikö?

Tuossa muutaman tunnin päästä lähden The Spahan meikkiin ja siitä suuntaan sitten minnekäs muuallekaan kuin QHairiin ja Halkosen Marian kampaustuoliin. Mekko ja laukku on – yllätytte varmasti – Ivanalta ja kengät löysin omasta kirppiskassistani.

Yllä fiilistelykuvia ja tunnelmaa. Toivottavasti joku ehtii näpsiä musta muutaman kuvan myös siinä varsinaisessa lookissa.

Pusuja perjantaihin!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Pinterestistä 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X