kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.10.2016

Maailman paras rajaustussi

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Paksut, mustat rajaukset ovat olleet minun koko meikkihistoriani se oma juttuni. Nyt, kun minulla on ripsipidennykset, en laita rajauksia aivan joka päivä, mutta heti kun meikkaan paremmin, on eye liner ensimmäinen meikki, johon tartun.

Siksipä minusta on tullut vuosien saatossa aikamoinen rajaustussiexpertti. Minun unelmien eye liner on:

  • Tussi, koska pullossa dipattava sudin varsi usein sotkee ripsetkin eye liner -väriin
  • Tarpeeksi kostea, koska on turhauttavaa hinkata ripsityveen väriä minuuttitolkulla
  • Sysimusta, koska haluan, että rajaus näkyy
  • Ohutpäinen, jolla silmän ulkonurkan kissansilmäheitto onnistuu ilman pumpulipuikolla korjailua
  • Kuitenkin niin mukautumiskykyinen pää, että tarvittaessa tussilla saa myös paksun rajauksen.

NYT tuo vuosieni etsimä tussi on löytynyt. Tähän asti – ainakin viisi vuotta – lempparini on ollut Lumenen Raspberry Miracle Eyeliner -tussi, mutta ostettuani Lumenen True Mystic Precise Tip Eyeliner -tussin (miksi helkkarissa meikeillä on aina niin kauhean pitkät nimet?), ei ole enää epäilystä, mikä on paras rajaus, jota olen koskaan käyttänyt. Niin ja jos en väärin muista, hintakin oli ainakin Sokoksella vain vähän yli kympin.

Hauskaa lauantaita! Täällä sitä toivutaan eilisestä blogigaalasta, huh!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Dolly Wink Eyeliner on myös sellainen, mitä todellakin suosittelen kokeilemaan. eBaysta kannattaapi tilata, sillä myynnissä sitä ei Suomessa missään ole vastaan tullut. Pysyy käytössä kuin unelma, on järjettömän riittoisa, lähtee pois ilman hankaamista ja muutenkin hakkaa noi luettelemasi kriteerit aivan 6-0.

Olen antanut itseni ymmärtää, että tuo Raspberry ja True Mystic on sama tuote? Tai näin minulle ainakin sanottiin, kun menin suosituksestasi ostamaan tuota Raspberryä, ja löivät käteen Mysticin. Ilmeisesti vain nimi muuttunut 🙂

Hah! Ja minähän menin lankaan!

Heippa Karoliina! Olen kulkenut ihan samaa tietä kuin sinä – silmänrajaustuotteiden suhteen siis. Minäkin käytin pitkään Lumenen Raspberry-lineriä ja nykyään tuota Mystic-eyelineriä. Iso peukku täältäkin kyseiselle tussille, sillä saa ihan parhaat rajaukset, onnistuu tumpeloltakin!

Ihan mielenkiinnosta kysyn kuitenkin, että mikä ero näillä kahdella tuotteella mielestäsi on? Olen elänyt ihan autuaasti siinä käsityksessä, että mystic on sama tuote kuin tuo aiempi raspberry, uudella nimellä vain. Onko niissä tosiaan jotain eroa?

Mun kokemus on se, että Mystic on mustempi ja märempi, ts. näkyy paremmin, Onko ne muka sama tuota? Jos, niin lankaan menin!

Vannon Kat von D:n Tattoo Linerin nimeen! Värinä musta Trooper. Saispa merkin Suomeenkin.
Nimimerkillä Rajaukset lähes päivittäin yli 11 vuotta.

Kiitos hani! Ja edelleen harmittaa, etten tajunnut tuoda tätä sulle reissusta kesällä!

eBay…en ole koskaan uskaltanut tilata! Mutta kiitos vinkistä 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X