kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.10.2016

Sneak peek Polarn O. Pyretin 40-vuotisjuhlamallistoon!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

 

Lauantaina vietettiin Sellon Polarn O. Pyretillä PO.P:n 40 vuotisen taipaleen kunniaksi pre-erikoismallistobileitä, kun joukko meitä bloggaajia ja muita lastenvaatteista kiinnostuneita oli kutsuttu tutustumaan juhlamallistoon.

Itsehän olin vähän silmät ristissä lauantaina vielä edellisen illan blogigaalasta, mutta onneksi ystäväni ja hänen tyttärensä lähtivät mukaan. Ja kyllä se kotoa lähteminen kannatti. Vaikka aluksi väsytti hirveästi, oli todella kivaa olla hyvän tunnelman, iloisten ihmisten ja kauniiden vaatteiden keskellä.

40-vuotisjuhlamallisto tulee myyntiin vasta 29.10, mutta me saimme tilaisuuden tutustua osaan noista vaatteista jo lauantaina. Mitään hirmuisen yllättävää juhlamallistossa ei varsinaisesti ollut, koska toki PO.P pitää kiinni omasta linjastaan mallistossa kuin mallistossa. Mutta sepä ei ole ollenkaan huono asia. Raidat, laadukas trikoo ja kauniit mekot – ne tekivät vaikutuksen. Niin ja tässä mallistossa tuo värikombo –  keltainen, violetti, turkoosi – ovat makuuni.

Vaatteiden lisäksi juhlamallisto pitää tällä kertaa sisällään eläinaiheisen viirin, sekä pahvisalkun (joihin olen muuten aina aivan heikkona). Sydämeni mallistosta kuitenkin vei keltainen vauvahaalari, joka minun oli aivan pakko ostaa raskaana olevalle ystävälleni. Se oli kertakaikkisesti vain niin i-ha-na!

Kivaa viikon alkua!

-Karoliina-

P.S. Kiitos, Riikka, lapsen lainaamisesta kuvaan 🙂 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X