kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.10.2016

Sannan ruokakassi - Ja kaksi arjen inhokkia selätetty!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
13 kommenttia

 

Kaupallinen yhteistyö: Sannan ruokakassi

Te, jotka blogia olette lukeneet edes jonkin aikaa, tiedätte, että minä rakastan arkea. Mutta kahta asiaa inhoan siinä. Ruokakaupassa käynti ja arkiruuan suunnittelua! Siinä sitä seisoo aina väsyneenä työpäivän jälkeen nälkäinen lapsi käsipuolessa ja mieleen tulee tasan yksi ruoka – jauhelihakastike.

Kun minulta kysyttiin, haluanko tehdä blogiyhteistyön Sannan ruokakassin kanssa, ei tarvinnut kahta kertaa kysyä. Sannan ruokakassi on nimittäin arjen sujumista helpottava palvelu, jossa kotiovelle* toimitetaan kauppakassi seuraavan viikon ruokineen ja niihin liittyvine ruokaohjeineen. Eli voin skipata kaiken sen, jota inhoan — suunnittelun ja kaupassakäynnin – ja keskittyä parhaaseen osuuteen: Ruuan valmistamiseen ja syömiseen. Kuinka luksusta!

Itse ruokakassin sisältö ja ohjeet tekivät iloisen yllätyksen. En osannut odottaa kauppakassilta ennakkoon oikein mitään, mutta silti toteutus oli paremin, kuin olisin voinut kuvitella: Ensinnäkin neljä uutta reseptiä ja kaiken lisäksi sellaisia raaka-aineita, joista oli ilo kokata. Jauheliha oli luomua, quinoa Go Greeniltä, kasvikset tuoreita ja liha oikeaa hyvää lihaa ilman epämääräisi suikaleita tai valmismarinadeja. Olin myös supertyytyväinen siihen, että kauppakassin sai gluteenittomana ja maitotuotteet olivat laktoosittomia. Jos jonkin asian tekisin itse kauppakassissa toisin, voisin ehkä vähentää lihan määrää. Itse en varmaankaan ostaisi – ainakaan viikottain – täysin kasvisruokaan keskittyvää kauppakassia, mutta esimerkiksi yhden liharuuan korvaaminen kasvisruualla voisi olla hyvää vaihtelua.

Aloitimme F:n kanssa Sannan ruokakassi -viikon pannupihvillä ja timjamikastikkeella, jatkoimme mangoiseen currypossuun ja viikonloppu huipentui sitten kanafajitaksiin. Tortillat,fajitakset ja tacot olivat joskus meillä ruoka, jota syötiin useasti kuussa, mutta sitten kyseinen ruokalaji pääsi yksinkertaisesti vain unohtumaan. Oli kivaa löytää taas tutun ruuan pariin. Varsinkin, kun tämä oli taas yksi niistä ohjeista, joka oli helppo toteuttaa F:n kanssa kahdestaan kokaten. Sen kun vaan pilkottiin kasvikset, paistettiin ja maustettiin kana ja iskettiin sitten koko komeus Creme Freshin kanssa gluteenittoman tortillalätyn väliin. Ja kyllä muuten maistui lopputulos! 

Sannan ruokakassi toimii tällä hetkellä Helsingin ja Tampereen seudulla, ja jos helpomman arjen kokeilu ja kokkailu houkuttelee, alekoodilla KOLMISTAAN16 voi tilata kassin normaalia huomattavasti huokeampaan hintaan* täältä . Minulla hupenee muuten ruokakauppaan viikottain todella paljon enemmän rahaa (vaikka syödään F:n kanssa kaksistaan) kuin Sannan kassin hinta, joten sen ennakkoajatuksen, joka itselläni ainakin oli, että tämä olisi kalliimpaa kuin itse ostetut ruuat, voi myöskin unohtaa. 

Makoisia hetkiä!

-Karoliina-

*Helsingin alue ja Tampere

**Perhekassi: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Perhekassi gluteeniton: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Pikakassi: 39 € – 10 € ale = kokeilutarjous 29 €

Kommentit (13)

Jeee – ruokakassin omilla sivuilla ei kerrottu (ts. en löytänyt) slueita – eli Hki ja Tre! Jes! Kauanko tarjous on voimassa? Nimim. Reissuun lähdössä mutta haluaisin sen jälkeen kokeilla.

Tein tästä itsekin postauksen (omakustanteisen) ja viiden viikon jälkeen lopetin tilauksen. En ollut saanut yhden yhtä laskua oikein, olen lähettänyt spostia ja soitellut niistä, aina luvataan ja kuitenkin laitetaan väärin. Tämän viikon listalla oli mm. perunakeitto, mutta yhtään perunaa ei kassista löytynyt. Luvattiin hyvittää laskussa ja käskettiin hakea potut kaupasta itse. Ja kasvain, ihan normilasku tuli. ARGH että menee hermot, soitan varmaan viidettätoista kertaa asiasta lasku sitten. Periaatteessa ihana juttu, mutta ontuu kyllä vielä.

Sama kokemus, valitettavasti. Loistava liikeidea, mutta jos palvelun toimivuuteen ei saada parannuksia, ei kanna kyllä pitkälle :/ Tilasin kokeiluviikon ja sen suhteen kaikki meni pieleen…tilaus tuli vääränä viikonpäivänä, melkein kuukautta liian aikaisin, kassi oli väärä ja laskun loppusummastakin oli unohtunut alennus. Mitään selitystä virheille en saanut, kiiteltiin vain palautteesta. Ja nyt sitten odottelen, milloin saisin sen uuden laskun….no mutta sinänsä tosiaan kiva palvelu, mutta ei meistä ainakaan vakioasiakkaita tullut. Itse ainakin arvostan isosti sitä, että palautteisiin vastataan asap ja annetaan jokin selitys mokille jne.

Ei mulla muuta, mutta halusin tulla vain kertomaan että nappasin tänään kirjaston hyllystä uuden kirjasi. Se lienee mukavasti tasapainottaa ajoittain rankkoja opiskelujuttuja. 🙂

Ihana kuulla, ja leppoisia lukuhetkiä 🙂 

Luksusta! Kaupassa käynnin vielä kestän, mutta se ainainen pähkäily siitä mitä kokataan on aivan vihoviimeistä puuhaa. Jos joskus Vaasaan asti rantautuu palvelu ja vielä kasvisversiona niin kyllä testaan 🙂 P.s. Tee se itse vauva luettu! Oli hauskasti kirjoitettu ja ihanan leppoisaa luettavaa tällaiselle mammaihmiselle, joka ei reiluun kolmeen vuoteen ole kestäny elokuvien kohdallakaan muuta kuin romanttisia komedioita 🙂

Toivotavaan, että ruokakassin levikkialue ja erityisruokavaliorepertuaari laajenee.

Kiitos 🙂 Tiedän todella tuon tunteen. Joku CSI:kin, varsinkin lapsijaksot – Ei pysty katsomaan! Julmettu ahdistus, joten pitäydytään kepeässä. 

Siis mikä mahtava idea!! Ja hintakin todella huokea! Kumpa nyt vaan pian saapuisi Jyväskyläänkin tällainen palvelu, sitä odotellessa:) vink, vink;)

Niin juuri. Lukekaahan Sanna ja muut tästä vinkkiä 🙂 

Itse odottelen jospa yhdeksi kassi-vaihtoehdoksi tulisi täysin kasvisversio. Olen sekasyöjä, mutta lihan suhteen on kuitenkin aikamoisia rajoitteita. Noista mainitsemistasi ruuista pihvi ja possu olisivat jääneet kokonaan syömättä.

Se olisi kyllä varmasti todella hyvä lisä nykyisen kassin rinnalle!

Rajaton aika, kunhan on ensikertalainen 🙂 Kivaa reissua ja sitten hyviä ruokahetkiä Sanna ruokakassin kanssa!

Selvitän ja palaan asiaan 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X