kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.11.2016

Aika usein

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Aika usein on kiire. Aika laukkaa eteenpäin, kellon viisarit juoksevat huimaa tahtia ja siinä sitten yrittää vain räpiköidä ajassa. Ei se ole vain lattea sanonta, että aika kiitää. Ei se ainoastaan kiidä. Se suihkii salakavalalla valonnopeudella ja sen tahdissa tuntuu joskus olevan mahdotonta pysyä.

Joskus olisi ihanaa pysäyttää aika. Unohtaa minuuttiviisari, hylätä päivärytmi ja vain lipua ajattomassa ajassa. Tarttua hetkeen, elää siinä ja unohtaa, että edessä on aika jos toinenkin.Tai siis toivottavasti on.

Toisaalta. Ilman tietoa siitä, että aika kulkee eteenpäin, olisi joskus mahdoton olla.  Koska mikä onni onkaan, että ajat vaihtuvat. Aika tuo kokemusta, unohdusta ja joskus jopa viisautta. Viisautta nähdä, mikä aika olikaan hyväksi ja mistä ajasta pitää päästää poisTietoa siitä, että on aikoja ja sitten aikoja. Miten armollista, aika.

Ja jos ajankulun haluaa nähdä. Ihan konkreettisesti kokea. Katso lasta. Kuuntele samalla rannekellon tikittävää ääntä, omia kasvon uurteitaan – itkusta tulleita ja naurussa muokkaantuneita – ja huomaa, että ajan kulun ja elämän tärkein tehtävä on löytää se hetki ajasta, josta ei koskaan halua päästää irti. 

-Karoliina-

// Daniel Wellington tarjoaa jokaiselle, joka tilaa Dapper-rannekellon ennen isänpäivää, nahkaisen vaihtorannekkeen kaupan päälle.

Koodilla KAROLIINA saa koko ostoksesta lisäksi -15%** // 

 

*Kuvan kellot ja korut saatu. Ei sisällä affilinkkejä. 

** voimassa 16.1.2017 asti 

Kommentit (2)

Tarjous meni jo 😉
*16.1.2016

Kiitos 🙂 Moka korjattu! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X