kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.11.2016

Meijän iskä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Sillä on kalju pää, lempeät silmät, hassuja pisteitä kämmenselässä ja ”piikkinen suukko”, kuten eräs meille molemmille rakas neiti sanoo. Se nostelee puntteja, pähkäilee paperikoneasiaa, remontoi non-stopina, tekee Veikkausta ja on oivallinen kapteeni merirosvoleikeissä. Talvisin se vetää juoksujalkaa Stigaa ja kesällä opettaa, kuinka mato laitetaan ongenkoukkuun.

Ja kun se sanoo mielipiteensä, silloin kannattaa kuunnella, koska aika harvoin – sanotaanko, että kerran vuosikymmenessä – se puuttuu lastensa asioihin. Sen mielestä sen lapset ja lapsenlapsi ovat niin viisaita, että osaavat itse tehdä omat virheensä päätöksensä. Vaikka eiväthän ne aina osaa. Silloinkaan se ei hermostu, vaan seisoo ainoastaan oven takana ja tarjoaa apua. Ei sano ”mitä mä sanoin”, vaan vähäeleisesti tulee ja pelastaa tilanteen: Kantaa ruokapöydän uuteen osoitteeseen tai kysyy, maistuisiko tähän väliin kahvipulla tai aivan liian vahva paukku.

Se on iskä, isi ja pappa. Sillä on kolme tytärtä, yksi tyttärentytär ja vaimo. Se on meidän kaikkien yhteinen mies ja miehenmalli. Se, joka pitää tyttöjensä puolta. Aina.

Kiitos isi, että olet olemassa!

Onnea myös F:n isä! Ja kiitos elämäni ihanimmasta tytöstä. 

-Karoliina-

Kommentit (6)

Olipas ihana postaus! Sinulla on hyvä isä, sellainen kuin isän pitääkin.

Iik sun iskä on Tom Cruise !! 😮

Ilmankos Kruisen Tomppa on meidän äidin all time suosikki. Sekin mysteeri sitten selvisi!

Oletpa isäsi näköinen! 🙂 Ihana postaus! 

Hah 😀 Niin olenkin. Ihan samannäköinen. Siksi tykkään pitää ripsipidennyksiö, koska jos olen ilman niitä, näytän mielestäni aamuisin ihan miehelle, eli isille (nuorena)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X