kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.12.2016

Parhaat joululahjavinkit koko perheelle

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Ihan hullua, miten aika on taas rientänytkään. Juuri eilen ostin junaliput JOULUlomajunaan ja tänään tein joululahjalistaa. Siis sitä, mitä tulee ostaa ja kenellekin.

Tänä vuonna joululahja-asioissa on helpottanut se, että olen tajunnut, ettei aivan joka paikkaan tarvitse ehtiä. Helpointa on, kun voi klikkailla kotisohvalta ostoskoriin kaiken tarpeellisen ja sitten vain odottaa paketin saapumista.

Minä valitsinkin teille (ja itsenikin avuksi)

 

KYLPYHUONEESEEN

Itse rakastan ainakin kaikkea kauneushömppää ja käsittääkseni tämä kylpyhuoneosasto on myös sellainen, ettei siihen kuuluvia tarvikkeita antamalla voi mennä mönkään myöskään pappojen, isien, miesten, veljien ja poikaystävien lahjavalinnoissa. Remington on minusta ehdottomasti paras hiustenlaittovälinemerkki, joten valitsin ProLux -muotoiluraudan suosikkilahjakassiini. Myös Marimekon-toilettilaukku, Naturally European

LASTENHUONEESEEN

Niinhän se on, että joulu on kuitenkin lasten juhla. Ja lapsilla ne kaikkein tärkeimmät toiveet on. Mitä olen sisäpiiristä kuullut,  Lemmikkien salainen elämä -tuotteet, sekä ihanat Shizuka-nuket ovat nyt kovassa huudossa. 

Lahjat ehtivät jouluksi perille, kun tilaat ne Hobby Hallilta 20.12. mennessä.

Millaisia lahjatoiveita teillä on tänä vuonna? Ja mitä meinaat kääriä paperiin?

-Karoliina-

 

 

 

Kommentit (2)

Ei ole mitään, ruokaa hyvä jos saa, lapsille ei puhettakaan, että voisi ostaa mitään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X