kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.12.2016

Blondin kalpea iho ja elämäni paras aurinkopuuteri. Reissulöytö, osa 2.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Hiusteni ollessa nyt vaaleammat kuin koskaan, huomaan, että muutama meikkiasia tai vaatteiden väri ei enää menekään kuten ennen. Ensinnäkään minun mielestäni minulle ei käy enää vaatteissa keltainen väri. Mutta esimerkiksi tietty pinkki ja vaikkapa armeijanvihreä paremmin kuin ennen. Kasvojen näpyille vaaleat hiukset ovat armollisempia kuin tumma tukka, mutta toisaalta nykyisin näytän useammin kalpealle. Tuntuu, että naamaan täytyy sutia aurinkopuuteria, poskipunaa ja värillistä huulirasvaa ja silti peilistä katsoo – kuten ihana työkaverini kauniisti sanoi – lumikuningatar. No ehkä paremminkin kalvakka naishenkilö sydäntalven hipiällään.

Olenkin yrittänyt laittaa tässä syksyn ja talven aikana aurinkopuuteria tavallista enemmän, koittanut kolmeakin eri merkkiä, mutta aina lopputulos on ollut sama. Joko aurinkopuuterin elo ei näy kasvoillani ollenkaan, tai sitten – laittaessani väriä lisää– ihoni muuttuu tunkkaiseksi. Jopa likaisen näköiseksi.

Onneksi tälle löytyi ratkaisu. Sain nimittäin testata Kiko-merkkisen kosmetiikkabrändin aurinkopuuteria. Ja rakastuin! Kiko-puuterissa kun on tapreeksi pigmenttiä, jolloin kasvojen ilme todella muuttuu. Jostain syystä tämä puuteri ei tee kuitenkaan ihoa tunkkaiseksi. Hohdetta puuterissa on sopivasti. Juurikin sen verran, että ilme on raikas, muttei kuitenkaan niin paljon, että näyttäisi kävelevälle glitter-pallolle.

Kikoja ei käsittääkseni myydä Suomessa, mutta hamstrasin aurinkopuuterin matkaani heti viime reissultani Saksasta. Liikkeitä on Saksan lisäksi muuallakin Euroopassa, joten jos vain bongaat liikeen matkallasi, suosittelen piipahtamaan sisään.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Löysin kyseisen meikkibrändin siskoni kautta viitisen vuotta sitten. Siitä lähtien joka Euroopan reissulta on tullut Kiko-meikkejä ja muuta matkassa. Meikkipussini onkin nykyään lähes täysin Kikoa 🙂 Ja hyvä juttu on, että heidän verkkokauppa toimittaa Suomeen.

Toimittaako? Jes! Mitä muuta suosittelet Kikolta? 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X