kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.12.2016

My day - sushia, shoppailua, kauneushommia ja kuvauksia

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huh minkälainen päivä takana! Tänään oli ensimmäinen joululomapäivä päivätöistäni, muttei se tarkoittanut sitä, etteikö hommaa olisi riittänyt.

F heräsi kuudelta. Hän oli kotona yötä, mutta lähti jo ennen ysiä isänsä koulun joulujuhlaan ja sieltä suoraan sen puolen isovanhempien luo ennakkojoulun viettoon. Kähersimme tukan, laitoimme ylle juhlamekon ja saipa tuo pieni neiti värillistä huulirasvaakin.

Minä taas suuntasin heti F:n lähdettyä ja omien aamutoimieni jälkeen keskustaan. Ostin farkut ja kollaripaidan, ja suuntasin siitä sitten lounaalle kaverini kanssa. Söimme sushia, koska se on yksi niistä ruuista, jota uskallan syödä (melkein) pelottomin mielin tähän vatsani tilaan.

Kun sisäistä minää oli hellitty ruualla, oli ulkoisen vuoro. Pyyhälsin tuulisessa ja koleassa ilmassa niin sanottuun kuukausihuoltooni eli The Spahan ripsi- ja kynsihuoltoon. Oli kyllä aikamoisen koominen olo, kun molemmat huollot tehtiin samaan aikaan. Suvi teki kynsiä, Jenni ripsiä.

Kun sanoin, että olo on kuin prinessalla ”puuttuisi enää, että joku vielä hieroisi varpaita, niin arvatkaapa mitä? Kohta hieroikin! Meinasin haljeta liitoksistani siitä hemmottelun määrästä. Voin sanoa, että todellista tehotyöskentelyä ja triplarentoutunut olot.  

No. Eipä päivä tähänkään vielä loppunut. The Span jälkeen kipittelin hirveää kyytiä Ivana Helsingin Uudenmaankadun liikkeeseen, jonne olimme sopineet Ivana Helsingin Idan ja Aution Janitan kanssa iltakuvaukset. Sain vihdoin pukea ylleni Ivanan uniikit iltapuvut, joita sovitin jo blogigaalaa varten, mutta joihin minulla ei lopulta ollut pokkaa pukeutua. Pelkäsin kai silloin olevani ylipukeutunut.

On se vaan hassua, miten minä – kameravihaaja – rentoudun aina, kun Janita kuvaa minua. Se jos mikä, on ammattitaitoa. Saatte nähdä nuo kuvat myöhemmin, mutta tuossa jo vähän esimakua.

Kun saavuin tuossa hetki sitten kotiin, piti hengittää syvään. Takana on ihana, mutta touhukas päivä. Onneksi huomenna saa vain löllötellä kotona yöpuvussa. Pakata joulukassia Hankasalmelle ja Saksa-kassia jo ensi viikkoa varten ja rupatella kylään tulevan ystävän kanssa.

Taidanpa siirtyä tästä vielä ilta-Skypeen. Syödä vähän jotain suolaista (sain äsken överiällötyksen jättimarengista) ja käväistä suihkussa. Mukavaa iltaa teille, muruset!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X