kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.12.2016

Joululahjat 2016

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Viimeinen joulupäivä. Vietimme tänään mummoni synttäreitä koko suvun voimin ja nyt olisi tarkoitus käydä sulattelemassa joulukinkkua vähän kuntosalilla isäni kanssa. Ennemmin olisi tehnyt mieleni käydä vähän juoksemassa, mutta en saanut lenkkiseuraa, joten tuo pimeä loska ei houkutellut yksin oikein tarpomaan.

Meillä oli tänä vuonna oikein lahjaisa joulu. Vaikka on sovittu yhden lahjan politiikasta, kyllä niitä lisäpaketteja vaan aina tuppaa tulemaan. Varsinkin F:lle.

Minä sain toivomani Herschelin repun, ihonhoitotuotteita, ihanan toilettilaukun ja villasukat mummolta (tietysti). Sen lisäksi saimme A:n kanssa yhteislahjaksi Teeman tarjoiluastian, Cilla`s-keittiötarvikkeita ja toivomani pippuri- ja suolamyllyt. 

F sai lahjoja tietysti eniten meistä. Muun muassa nuo kuvissa näkyvät Supermarsku-kirjan, My Little Pony -vauvaponin, Brio-leluja*, vaatteita, yövalon, lahjakortteja, Lego Friends -hevostallin* ja HAMA-helmiä, joista onkin askarreltu jo tänään.

Huomenna olisi tarkoitus vielä lötköillä Hankasalmella, mutta keskiviikkona suunnataan sitten Jyväskylään. F on kasvanut niin hirveästi pituutta, että lahjakortit tulivat todella tarpeeseen, ja niillä olisi tarkoitus ostaa alennusmyynneistä vaatteita hänelle. Itse menen keskiviikkona morjestamaan lisäksi Jyväskylän kavereitani, ja sitten junani kuljettaakin minut jo kohti Helsinkiä. Mutta nyt sitä ei halua vielä miettiä. Keskitytään vielä hetkeksi lomaan kotikonnuilla.

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (1)

Heippa Karoliina,

Etsiskelen hyvää reppua ja bongasin sinun joululahjasi :). Onko tuo sinun joululahjareppusi hyvä? Itseäni epäilyttää nuo tekonahkaiset osat, miltä ne vaikuttaa? Näin jossain kuvan repusta jossa ne olivat rispaantuneet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X