kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.01.2017

Pelkkää hyvää

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Uskon, että hyvä lisää hyvää ja paha pahaa. Harmittaa ihan, että välillä oma puhe kääntyy negatiivisiin asioihin aivan turhaan. Puhutaan siitä, miten loma oli liian lyhyt. Miten talvet eivät enää ole kuten ennen. Milloin TV:stä tulee huonoa ohjelmaa ja kuinka bussi on myöhässä. Ainakin kolme minuuttia.

Päätinkin pyhittää tämän lauantain kivoille jutuille.  Koska olihan nyt aivan ihanaa herätä F:n kanssa. On mukavaa viettää päivä yhdessä ja illalla on vielä juhlia ystäväni synttäreitä paljettikimonossa, herkkupöytien ääressä.

Tässä muutama kiva juttu, josta haluan vinkata teille. Jos toisivat iloa sinne ruudun toisellekin puolelle:

  • Kaikki Kimmon uudet jaksot ovat nyt Yle Areenassa
  • La Roche-Posayn vartalovoide*. Ehkä hieman tylsä purnukka, mutta pumppupullo toimii ja rasva kosteuttaa ihoa todella pitkään (olematta tahmainen).
  • Elli Haloon ääni. Laulu- ja varsinkin puheääni. Voiko olla kauniimpaa!
  • Kumitettavat ”tussit” Suomalaisesta kirjakaupasta. Tällaisen kalenterituhrijan pelastus!
  • Kauniita lököhousut*. Saimme pari kuukautta sitten Sweet Pantsilta muutamat pöksyt ja nyt tuntuu sille, etten muissa haluaisi kulkeakaan. Oikein yhdisteltyinä kollarihousut menevät melkein minne vaan!
  • Tulppaanit. Ovat rantautuneet jo kauppoihin. Neilikan jälkeen ehdoton lempikukkani. Niin kaunis ja edullinen.
  • WhatsApp:n videopuhelut. Oletteko huomanneet tämän? Itse tajusin ominaisuuden vasta vähän aikaa sitten. Miten kätevä tapa soittaa ja pitää yhteyttä. Ja kuluttaa akkua huomattavasti vähemmän kuin kännykän Skype.
  • Tuulitukka-hiuslakka. Aivan karmea retropurkki, mutta hinta-laatusuhteeltaan täyttä timanttia.
  • Lapset. Katsokaa nyt niitä! Ihan sillä tavalla kunnolla. Hetki niin, ettet tee tai ajattele mitään muuta. Eikö lämmitäkin sydäntä?

 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

(Eikö whatsapp puhelut ole ihan sikahintaisia :o)

No toivottavasti ei 😀 ”Ilmaisia”, kuten Whatsapp-viestitkin, olettaisin! 

Iltaa! Jos oikein muistan niin puhuit jossain vaiheessa kuivasta ihosta. Tuo La Rochen rasva on mielestäni myös hyvää. Löysin toisen myös hyvän rasvan, Linola. Täältä Saksasta löydän muutamaa eri vaihtoehtoa kyseisestä rasvasta, en tiedä miten Suomesta saa. Kun piipahdat Saksassa kysy apteekista sitä ja pyydä näytepurkkia niin voit testata.

Hyvää alkanutta vuotta!

MiaMaria, kiitos vinkistä <3 Hamstraan Saksasta jo muutenkin puolet kempparituotteista. Niin paljon edullisempia! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X