kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.01.2017

Kesämuisteloa ja -haaveita

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Puoli vuotta kesästä, puoli vuotta kesään.

Olen tällä viikolla ollut vähän flunssassa, maannut pari päivää kaikki mahdolliset ajat peiton alla. Niin ja selannut samalla tietokoneen kesäkuvia.

Ei vitsi on tullut hyvä fiilis! Siellä se kesä jo odottaa. Päivä pitenee, lämpö lisääntyy ja kohta on se hetki, kun kivet rapisevat tennarin alla. Kun saa laittaa nahkarotsin ja riisua sen sitten auringon porottaessa. Kun voi kävellä kesäfestareille tietämättä yhtään paljon kello on tai pulahtaa kylmään mökkijärveen. Heittää F:lle vain lippiksen ja sandaalit päälle. Syödä yhteistä jädeä ja päälle vielä mansikoita. Elää kesää. 

Yritetään nyt kuitenkin sitä ennen elää tämä talvi kunnialla läpi. On paljon ihania hetkiä vielä edessä. Esimerkiksi kolme syntyvää lähivauvaa, hiihtoloma, pääsiäinen ja vaikka sun mitä. Tänään suunnataan siskojen ja äidin kanssa Jyväskylän häämessuille. Jännittävää! 

-Karoliina-

Kuvat napsittu Freedom-festareilta 2016, Tampere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X