kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.01.2017

Häämessuilla

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Minun pienin siskoni menee elokuussa naimisiin (hänen bloginsa löytyy täältä ja erillinen hääblogi täältä) ja olimmekin lauantaina hänen, hänen kaasojensa, toisen siskoni ja äitini kanssa Jyväskylässä häämessuilla. 

Olen todella huono messuihminen. Jotenkin inhoan sitä tungosta ja joka puolelta tulevia virikkeitä ja houkuttelua, joten tämäkin messu oli minulle ensimmäinen laatuaan.

Tavallaan Jyväskylän messuilla oli tosi mukavaa. Näytteilleasettajia ei ollut liikaa, tungosta oikeastaan ainoastaan muotinäytöksen aikana, musiikki oli hyvää (hääbändit esittäytyivät) ja saipa mukaan kivan goodiebaginkin. 

Mietin kuitenkin, kuinka suuri tilaus tällaisille ”ideankeräysmessuille” on enää Pinterest- ja nettiaikana. Ymmärrän, että moni buukka messuilta kampaajan, hääbändin tai vaikkapa kortit suunnittelevan graafikon, mutta varsinaiset ideat taidetaan kerätä nykyisin kuitenkin muualta kuin messuasettajien pöydistä. Ainakin itse en enää juuri koskaan kiertele esimerkiksi kaupungilla etsimässä pukeutumis-, sisustus- tai juhlavinkkejä, vaan kun saan idean, suuntaan heti aiheen tiimoilta Pinterestiin ja teen virtuaalisen moodboardin.

Ehkä olenkin jo enemmän netti-imuun joutunut nörtti kun luulinkaan. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Meidän häitä juhlitaan huhtikuussa. Itse en myöskään ole erityisemmin messuihminen ja olenkin hakenut inspiraatiota suunnitteluun nimenomaan Pinterestistä. Palveluntarjoajatkin on löytyneet mukavasti joko vanhoista tutuista tai ystävien suosituksella, nettihaulla ja jopa onnekkaan sattuman myötä.

Onnea teidän suureen päivään <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X