kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.01.2017

Ruusuverkkarit yllätyspaikasta!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

En käy juuri koskaan ruokamarketeissa, koska meillä ei ole autoa, eikä täältäpäin kaupunkia pääse kovinkaan helposti Prismoihin tai Citymarketteihin bussilla. 

Aina välillä haaveilen siitä (tiedetään, todella tylsä ja keski-ikäinen haave), että voisin tehdä ruokaostoksemme kerran viikossa isosta marketista, jotta ei tarvitsisi rampta tuossa kalliissa ja tarjonnaltaan suppeassa lähi-Alepassa joka päivä. 

Niinä harvoina kertoina, kun olen ruokamarketissa käynyt, olen kiinnitänyt huomiota jättiliikkeiden sisustus- ja vaatevalikoimaan. Voi olla, etten ehkä itse löytäisi prismoista ja muista montaa kiinnostavaa vaatetta, mutta melkein joka kerta ruokamarkeissa käytyä on mukaani tarttunut sisustustuote tai lastenvaate. Täytyykin sanoa, että tämä tarjonta on yllättänyt minut. Positiivisesti!

Käväisimme lauantain Jyväskylän riessullani vanhempieni ja F:n kanssa Prismassa ostamassa leipää ja karkkipäiväkarkit. Ja kun olimme jo jonottamassa kassalle, bongasin hyllyjen välistä kukalliset verkkarihousut. Ruusukuvioiset ihanat verkkahousut, jotka pakottivat minut jättämään paikkani jonossa.

Ostin F:lle viime keväänä kaksikin verkkaritakkia, koska ne ovat aika hyvä vaate ulkoiluun ja päiväkotielämään. Harmittelin jo silloin, etten löytänyt kuin yhdet, melko tylsät, verryttelyhousut niiden pariksi. Ja kuten tiedätte, housut kuluvat eskarilaisen menossa paljon nopeampaa tahtia kuin takit. Siksipä olikin ihanaa, että Prisman House-merkkiset ruusuverkkarit löytyivät. Ne käyvät loistavasti jo olemassa olevaan Adidaksen pinkkiin verryttelytakkiin. Ja niiden hintakin oli vain 15 euroa.

Olen myyty. Täytynee kai tähystellä supermarkettien tarjontaa jatkossa vähän useamminkin.

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X