kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.02.2017

Baby Showerit: Turhaa jenkkihömppää?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Lauantaina, osana Tampere-viikonloppuani, vietettiin A:n siskon baby showereita heidän äitinsä luona. Näillä vauvakutsuilla juhlittiin kolmatta tulevaa äitiystävääni (joista yhdestä muuten on JO tullut äiti, ihanaa) kuukauden sisällä. Alkaa tulla jo rutiini tästä vaippakakku-vauvabingo-synnytyskertomussetistä. 

Moni suomalainen on – ainakin jos yleiseen keskusteluun on uskominen – vastaan tällaisia jenkeistä rantautuneita juhlia: Baby Showereita, Halloweenia ja suureellista ystävänpäivää. Minä olen kuitenkin aivan päinvastaisilla fiiliksillä. On ihanaa, että on lisää syytä juhlaan! Ja miten mahtavaa onkaan juhlia jotain niin kaunista kuin uuden elämän alkua. 

Moni liittää juhliin materian, ja vaikka lahjoja annetaankin, ruokaa ostetaan ja tehdään, en näe, että se olisi tällaisten kemujen päätarkoitus. Minusta juhlassa kuin juhlassa pääosassa on aina ihminen. Ja ihmisiä, niitä rakkaita, ihania ja tärkeitä, ei kyllä koskaan juhlita liikaa. 

Vaaleanpunaista viikkoa! Meillä tämä on viimeinen ennen talvilomaviikkoa. Miten aika joulusta tähän onkaan mennyt taas kerran näin nopeasti?

-Karoliina-

Kommentit (2)

Hei,

Kiitos mielenkiintoisista aiheista, joita nostat blogissasi esille. Olen jo pitkään seurannut blogiasi, sillä pidän sen aihepiireistä sekä raikkaasta otteestasi. Toisinaan joudun kuitenkin pettymään klikattuani blogiin, kun instagramin ”mainos” ja otsikko lupaavat mielenkiintoista pohdintaa kiinnostavista aiheista, ja postaus onkin kovin lyhyt, eikä pureudu asiaan sen syvemmin. Tämä kommentti ei siis liity ainoastaan tähän postaukseen, vaan yleisemmin blogin sisältöön. Saamme lukea pintapuolisia katsauksia todella mielenkiintoisiin aiheisiin, mutta se viimeinen askel, joka todella saisi lukijan pohtimaan ja oivaltamaan asioita, jää ottamatta. Sinun blogisi kohdalla se harmittaa erityisen paljon, sillä potentiaalia olisi paljon enempään, ja tältä blogilta jotenkin itse odotankin enemmän kuin monelta muulta. En tiedä onko tämä tietoinen valinta, jotta bloggaaminen kävisi joutuisammin, mutta mikäli sinulla on aikaa, olisi edes välillä todella mukava lukea myös hiukan pidempiä, eri aiheita syvällisemmin käsitteleviä postauksia juuri sinulta. 

Kiitos vielä blogistasi ja hyvää kevään odottelua!

Moikka. Kiitos ihanasta ja oikeasti todella rakentavasta palautteesta. Olisi niin paljon sanottavaa tästä, että päätin tehdä aiheesta ihan oman postauksensa. Ensi viikolla siis kannattaa olla tarkkana 🙂

Mukavaa kevättä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X