kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.02.2017

Microblading-kulmakarvojen ottaminen

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Tiedättekö, kun joillakin perheillä on henkisen perinnön lisäksi jotain pinnallisia yhteisiä juttuja? Joissakin suvuissa vaalitaan pitkiä hiuksia, toisissa vannotaan meikittömyyden nimeen, kolmannessa jokainen perheenjäsen on kova rasvaamaan ihoaan. 

Meidän perheen naisten yhteinen kauneusjuttu on kulmakarvat. Muistan, kun äiti joskus jo teininä sanoi (silloin minulla oli ihana virheetön iho), etten tarvitsisi muuta meikkiä kuin huolitellut kulmakarvat. Ja vaikka tykkäänkin meikata, jäi tuo lause niin mieleeni, että edelleenkin laiskana meikkipäivänä en välttämättä tee muuta kuin täytä kulmakynällä kulmieni aukot. Hyvät kulmakarvat kun ovat koko kasvojen kehys. 

Minulla on aina ollut tuuheat ja paksut kulmakarvat. Ja kiitos – taas kerran äidille – ettei minun annettu nyppiä niitä 2000-luvun alun teinityyliin aivan viiruiksi. Täytyy siis sanoa, että pohja, paksuus ja väri, ovat kulmissani hyvällä mallilla. Ongelma on kuitenkin se, että kulmani loppuvat ulkonurkasta kesken! Ja kulman yläosassa, varsinkin toisella puolella, on julmettu aukko, joka täytyy täyttää kynällä joka aamu.

Olenkin jo kauan haaveillut kulmien microblanding-käsittelystä, mutta vasta tällä viikolla sain homman lopulta aikaiseksi. Minun kulmieni täytön toteutti Sigrid Sööt Runeberginkadulla. Homma eteni seuraavalla tavalla: Ensin juttelimme, mitkä ovat toiveeni kulmien muodon ja värin suhteen. Sitten Sigrid piirsi mallikulmat kynällä, jonka jälkeen kulmien muotoa hiottiin vielä meitä molempia miellyttäväksi. Sen jälkeen alkoi itse työskentely. Homma suoritettiin samantyylisellä terällä, millä tatuointien varjostukset tehdään. Ensimmäiset, ikään kuin suuntaa-antavat vedot, tehtiin ilman puudutusta. Ja se sattui aivan hirveästi. Kuin tatuoinnin ottaminen, mutta repisimtekniikalla. Onneksi tätä vaihetta kesti vain ehkä minuutin, jonka jälkeen ihoni puudutettiin pintapuolisesti. Sen jälkeen homma alkoikin luistaa, eikä kipua juuri tuntunut. Onneksi! 

Sanomattakin kai selvää, että olen kulmistani aika haltioissaan. Miten mahtavaa herätä aamuisin niin, että on taas yksi meikkivaihe vähemmän tehtävänä. Ja se taas tarkoittaa pidempiä yöunia ja sitä kautta parempaa mieltä.

-Karoliina-

Kulmakarvakäsittely saatu blogiyhteistyönä

Kommentit (6)

Tosi hyvännäköset! Mä kuulun kans kulmakarvaihmisiin, vaikka mulla ei valitettavasti niitä ole luonnostaan juurikaan mutta oon aina meikannut ne tosi vahvasti. En välttämättä laita edes silmiin meikkiä jos kulmat on kunnossa. Oon haaveillu pigmentoinnista ja nyt vihdoinkin varasin itselleni ajan. Jee en malta odottaa! Jännittää vaan kaikenmaailman allergiset rektiot mut eipä kai noissa väreissä mitään kovin allergisoivia aineita käytetä. Kiva postaus 🙂

No nyt on nätit kulmakarvat! Itsekin olen haaveillut microbladingista, se olisi fiksu sijoitus. Varsinkin kun hitain osa aamuisin meikkaamisessa on juurikin se kulmakarvojen taiteilu. 

Kiitos. Mä olen kyllä hirmu tyytyväinen, että uskaltauduin ottamaan nämä! 

Hyvän näköset, tosi luonnolliset. Onko nää siis ikuiset vai kauanko pysyy?

10-12 kuukautta. 

Oi että. Hienoa, että sullakin on edessä tämä. Hyvin se menee!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X