kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.02.2017

Arvontavoittaja!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Huomenta! Aloitetaan viikko hyvillä uutisilla.

Kupu-palovaroittimen voitti Sinikka81. Otathan minuun yhteyden sähköpostitse?

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Oi kun kiva juttu,kiitos! S-postia laitettu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X