kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.03.2017

Melli Eco Design yllätti aikuistenvaatemallistollaan + alekoodi!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minä olen aina pitänyt Melli Eco Designen lastenvaatteista, mutta aikuisten mallisto ei ole puhutellut niin paljon, että olisin sieltä palasia omaan vaatekaappiini halunnut. Ennen tätä kevättä! Katsokaa nyt näitä!

Tuo vaaleanpunainen huppari on aivan ehdoton suosikkini. Samoin mekkojen malli on tänä keväänä sellainen, joka puhuttelee minua. Voin niin hyvin kuvitella mekot ensin leggareiden, nahkarotsin ja tennareiden pariksi keväällä, sitten pelkkien sandaaleiden kanssa kesäpäivinä.

Koodilla SS17 saat –20% kaikista Melli Eco Design -tuotteista verkkokaupasta 31.3.2017 asti.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Heippis, ei liity tähän postaukseen mutta mistä sun ihana harmaa takki, mikä vilahti instagramvideossa? 🙂 

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X