kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.04.2017

Se uusi polkkatukka

Teksti
Karoliina Pentikäinen
7 kommenttia

Olin ennen ihan hirveän arka tekemään hiuksilleni mitään. Ensimmäiset 29 vuotta veteline mustan ja tummanruskean turvallisessa lähimaastossa ja radikaaleinta mitä tein, oli pitkien ja superpitkien hiusten vaihtelu. 

Jotain tapahtui kuitenkin muutama vuosi sitten, kun aloin käydä QHairissa Maria-ystävälläni. Hän rohkaisi minua kokeilemaan jotain uutta. Oli otsatukkaa, lyhyempää tukkaa, raitoja ja lopulta muutaman vaiheen kautta blondi. Opin, ettei hiukset ole niin vakava asia. Ne kasvavat ja niitä voi muunnella.

Kun muutin, tuli eteen tämä hirvittävän vakava asia: Kuinka löytäisin itselleni hyvän kampaajan ja ripsihuoltajan Tampereelta. Onneksi ripsihuoltajasta vinkkasi A:n äiti. kampaaja löytyi, kun seurasin siskoni jalanjälkiä. Hän on jo vuosia käynyt The Loftin Sofialla, ja koska Hipun hiukset on aina ollut minusta ihanasti laitetut, uskaltauduin Sofian huomaan. Ja kuinkas kävikään? Siinä sitten kesken höpöttelyn suustani pääsi: ”Mitäs jos leikattaisiin mulle sellainen lob?”. Ja sitten leikattiin. 

Uusi tukka tuntuu ihan hassulle. Loppuu kesken, ei roiku selässä ja tuntuukin sata kertaa paksummalle. Mitähän seuraavaksi keksisi? Jotenkin himottaisi hirveästi ne hattarahiusvärit.

-Karoliina-

Kommentit (7)

Vitsit rakastan sun sarkasmia!!! 🙂 Kaiken tämänviikkoisen paskan jälkeen uskallat kirjoittaa eteen tulleesta vakavasta asiasta: uuden kampaajan etsinnästä! Nauroin katketakseni!! Mukavaa vappua koko porukalle! Ja ihanaa kevättä ja kesää.

PS. Montako lukua on jo uudessa kirjassa? Täällä odotellaan uteliaana.

Ei onnistunut kommentoida uudemman tukkapostauksen alle, niin kirjoitan tähän. Se tummempi polkka sopisi sun kasvoille ja tyyliin niin hyvin <3

Hyvännäköiset hiukset! Itsekin kaipailen joskus sitä polkan tuomaan vahvuutta ja tuuheutta. Ihmiset luulivat, että minulla on peruukki tai ainakin hiuslisäkettä!

No nämä ei kyllä niiiin paksut ole. Mutta ihan erilaiset, kun se pidempi tukka!

Ihanat hiukset! Sopii ♡♡♡

Ja, tervetuloa tampereelle! 

Kiitos ja kiitos <3

Hah! Et kuule usko, kuinka usein joudun pulaan tämän sarkastisen kielen – jota nettimaailmassa ei kannata edes viljellä – kanssa!

Ei yhtään lukua, mutta taustatyötä kyllä. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X