kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.05.2017

MM-kisat ja jääkiekkomuistoja

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö :C More

Mitä olisi ysärilapsuus ilman MM95-kisamuistoja? Ja koska ollaan Suomessa, on turha edes kertoa, mitä lajia nämä MM-kisat edustivat. Olin 10 vuotta, poikatyttö ja muka-kannatin Jyppiä, vaikka todellisuudessa en tiennyt edes yhdenkään pelaajan nimeä. Takkini selkämykseen oli äiti ommellut Los Angeles Kingsin logon, MM-kisoja seurattiin koko perheen voimin silmä kovana ja erätauolla syötiin lätkätarrojen kylkiäisenä saatuja suklaita. Ja kun voitto tuli, muistan edelleen, kuinka meidän mummo – silloin 78 vuotta – pomppasi kiikkutuolista sellaisella vauhdilla hurraamaan, että keinu meinasi vetäistä 360 astetta ympäri.

Jääkiekko ei ole tuon jälkeen näytellyt kovinkaan suurta roolia elämässäni ennen viime vuotta, mutta MM-kisoja olen seurannut silti joka vuosi.

Niissä tiivistyy joku sellainen suomalaisuus ja taisteluhenki, johon jää helposti koukkuun. Ne ovat sitä perinnettä, joka yhdisti meidän perheen omassa lapsuudessani ja jollaisen katseluhengen haluaa tarjota myös omalle lapselleni. Kannatuslippuja on jo askarreltu.

Lätkän MM-kisojahan ei enää kokonaisuudessaan näe valtakunnallisesta telkkarista, mutta sen sijaa C More – tässäkin asiassa – on vastaus ongelmaan. Saksassa ja Ranskassa pelattavat jääkiekon MM-kisat alkavat tämän viikon perjantaina, 5.5.2017, ja niitä voi katsella C More Sport 1 -kanavalta käsin alkusarjoista aivan loppuotteluun asti. C Morella Suomen matseja selosta kukapa muukaan kuin The One And Only Antero Mertaranta.

Nyt kisakatsomoherkkujen esivalmisteluun! Toivotaan, että menestys ja tunnelma on sama kuin -95 ja 2011! C More Total -paketin, johon kuuluu urheilun lisäksi leffat, sarjat ja lastenohjelmat, voi tilata täältä

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X