kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.05.2017

Lauantain lempparit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

 

Nyt on kyllä niin omituinen viikonloppu. Ihan tavallinen. Ei mitään erityistä tekemistä. Paitsi kodin laittoa, edelleen. Mutta ei mitään erityistä sovittua menoa. Vähänkö rentouttavaa, koska vaikka ihmisten näkeminen on ihanaa, tarvitsee välillä myös näitä hetkiä.

Ajattelin listata tähän niitä asioita, jotka erityisesti ilahduttavat tänä lauantaina:

  • Aurinko. Minä olen sellainen vilukissa ja inhoan palella, että kesää lupaileva kevätaurinko on yksi parhaista jutuista, jonka tiedän.
  • Cafe Pispalan olemassaolo. Paras brunssi, jota olen koskaan syönyt. Pakollinen vierailukohde kaikille Tampereelle tuleville.
  • Siistit kaapit. Ei kaikki, mutta ne, jotka olemme saanet jo kuntoon, hivelevät mieltä. Niiden avulla jaksaa purkaa taas seuraavat laatikot ja räjäyttää samalla taas kämpän uudelleen.
  • Paremmin voiva vatsa. Kevät on tehnyt ihmeitä myös mahalleni. Voitteko kuvitella, että voin juoda nyt jo useamman kupin kahvia, syödä falafelejä ja sipulia. Tämä muutos oli niin odotettu koko viime talven temppuilevan vatsan jälkeen.
  • Luopumisen ilo. Liittyy kaappien siivoamiseen ja muuttoon. Miten mahtavaa on huomata, että tavaroista luopuminen tuottaa iloa, koska silloin ne kaikista ihanimmat kynsilakat, mekot ja astiatkin pääsevät paremmin esille. Kirppiksille on viety niin paljon kampetta, mutta vielä olisi vietävää.
  • Aamukahvimuki, joka on hirmuisen kaunis ja joka tuo mieleen aina rakkaan ystävän.
  • Ääniviestit. Mikä onkaan kätevämpi tapa viestiä kavereiden kesken. Varsinkin Whatsapp-ryhmissä ääniviestit on ihan ehdoton juttu.

Mikä ilahduttaa sinua tänään?

-Karoliina-

 

 

Kommentit (3)

Oi nauti viikonlopusta! <3 Ja tosi kiva lista, mä inhosin ennen ääniviestejä mutta nykyään ne tuntuu niiiin käteviltä ja jotenkin perinteisiä viestejä aidommilta. 😀 Mua piristää tänään myös aurinko sekä kakku, jonka leivoin vanhempieni vuosipäivän kunniaksi ja jonka saan viedä kohta heidän luokseen aamukahvin kaveriksi.

Pitkään nukuttu aamu, aurinko ja uudet hiukset!

Kivaa viikonloppua!

Jättiaamupala jonka tein: kahvia, hedelmiä, jugurttia ja croissant. Se että on aurinkoista ja todella lämmin, täällä missä asun on jo kevät pitkällä ja välillä tulee sellainen olo että kesä on jo melkein täällä. Se että vaikka joudun käyttämään koko viikonlopun tenttiin lukien niin aurinko paistaa suoraan huoneeseeni ja voin nauttia siitä. Se että pääsin jalkeille jo aikaisin, ja kohta voi aloittaa työnteon ja on silti saanut viettää rauhallisen aamun. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X