kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.05.2017

Hymy - kaunein asuste

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

Hymy on minusta kauneimpia ulkoisia asioita, joita ihmisessä voi olla. Se vieno hymynkare rakkaan ihmisen kasvoilla keskellä väkijoukkoa niin, ettei kukaan muu näe. Se suupielet nostattava ja hampaat esiin tuova spontaani ilo joka ulottuu silmiin asti. Se räjähdysmäinen nauru suu auki, jota ei saa loppumaan, ja joka tarttuu kanssaihmisiinkin.

Hymyssä keskiössä on hampaat, ja vaikka ennen kaikkea hampaiden harjaaminen ja tahnan valinta onkin terveysasia, ei kukaan meistä voi varmasti väittää vastaan, jos sanon hymyn ja hampaiden olevan myös kauneusasia. Kaunis hymy ja hyvin hoidetut valkoiset hampaat kun tuovat koko ihmisen olemukseen asteen verran enemmän reippautta, nuorekkuutta ja säteilyä. Kaunis hymy on yksi tärkeimpiä luonnollisen kauneuden elementtejä.

Hampaiden valkeina pitäminen ei kuitenkaan ole aina ihan helppoa. Luontaisesti hampaiden väriin voivat vaikuttaa esimerkiksi jotkin lääkkeet tai ikääntyminen, ulkoisia hampaita värjääviä tekijöitä ovat kaikkien tuntemat kahvit, teet ja tupakka. Minä olen vetänyt elämäni aikana tasan kahdet henkoset tupakasta, joten se ei ole aiheuttanut hampailleni vahinkoa. Mutta kahvia menee senkin edestä. Kuten tiedättekin: Vuodesta 1992 asti monen monta kuppia päivässä.

Siksi olenkin pitänyt tärkeänä, että jos päivittäiset juomatottumukseni värjäävät hampaitani, taistelen päivittäin myös hampaiden värjääntymistä vastaan. Pepsodent White Now Correction & Care -hammastahna on tässä hommassa ehdoton apu! White Now Correction & Care on  Pepsodentin hampaita valkaisevan tahnaperheen uusin jäsen, jonka teho perustuu siihen, että tahnalla saa aikaan välittömästi valkoisemmat hampaat. Ei tarvitse odotella viikkoja, eikä kuukausia, vaan heti pesun jälkeen hampaat ovat silminnähden valkoisemmat. Hammastahnan teho perustuu siihen, että se poistaa hampaan pinnan pinnallisia tahroja ja värjäytymiä mekaanisesti puhdistaen, ja myös tahnan vieno sininen sävy taittaa hampaiden mahdollista keltaisuutta.

Moni hampaita valkaisevaa hammastahnaa himoitseva jättää usein tahnan kaupan hyllylle siitä syystä, että pelkää tahnan vahingoittavan hammaskiillettä ja hampaan pintaan. White Now Correction & Care -tahnan kanssa tuo huoli on kuitenkin täysin turha: Tahna sisältää mineraaleilla, jotka eivät vahingoita – vaan päinvastoin – vahvistavat hampaan kiillettä. White Now CC -tahna sisältää myös sinkkiä, joka ehkäisee bakteerien lisääntymistä ienrajassa. Niin ja toki tahna estää myös luonnollisesti hampaiden reikiintymistäkin.

Itselleni uuden White Now CC -hammastahnan käyttö on ollut mielekkäämpää kuin joidenkin aikaisempien valkaisevien tahnojen käyttö siitä syystä, että tämä tahna ei sotke. Muistan ne siniset vessan altaat ja värjääntyneet suupielet, joita jotkin siniset tahnat ovat aiheuttaneet. Vaikka White Now CC:n osa tehosta perustuukin tahnan sinisyyteen, ei itse tahna ole silminnähden sinistä. Siksi se peseytyy lavuaarista, vaatteista ja suupielistä kuten kaikki ”tavallisetkin” tahnat.

Suuntaapa nyt Instagram-sivuilleni ja osallistu siellä Pepsodent White Now -kisaan, jossa voit voittaa itsellesi ja kaunishymyiselle ystävällesi 30 euron arvoinen, yhdeksän Pepsondet -hammastahan pakettia. Näitä kokonaisuuksia saan arpoa peräti kahdelle kaverusparille ja arpa-aikaa on 15.5.2017 klo 15.00 asti. Instagramiin siis täältä, hop hop! 

Smile!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X