kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.05.2017

Disney-teemajuhlat. Mutta mistä asu? Aikuiselle.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
9 kommenttia

Tällä viikolla on tullut googlailtua erilaisia naamiaisasuja, koska siskoni päätti pitää ensi kuussa pre-kolmekymppiset teemalla Disney. Teema on siinä mielessä osuva, koska mehän olemme siskojeni kanssa lapsena olleet oikein kunnon Disney-nörttejä. (Taidetaan olla edellenkin). Meillä ei ollut Nintendoa, eikä me taidettu katsella muita lastenohjelmia juuri yhtään, mutta Disney-leffat tuli rullattua niin monta kertaa, että VHS:n kuva alkoi vouvaamaan.

Hassuttelemme vieläkin joskus sillä, kuinka monen  Disney-leffan vuorosanalitaniat osaammekaan ulkoa, biiseistä puhumattakaan. Oma bravuurini on Kaunottaren ja hirviön kohtaus, jossa Belle ja tämän isä juttelevat Gastonista. (Ja nyt sitten alkaa samalla soida päässä Leijonakuninkaan ”Kuka tahtoo syödä mehukkaita sikoja -kappale”). 

Minusta teemajuhlat on hauskoja. Varsinkin, kun porukka innostuu aiheesta ja panostaa pukuihin. Olen kuullut vähän huhua, että kemuihin olisi tulossa ainakin yksi Simba ja yksi taikamatto (aivan loistava asuidea muuten!), mutta meidän sakilla on vielä asut päättämättä. Parasta ja mielenkiintoisinta olisi tehdä/tuunata asu itse, mutta hitsi kun en osaa ommella! Yhtään! Ja oletteko katsoneet, paljon valmiit aikuisten naamiaisasut maksavat? Huhhuh!

Jos teille tulee nyt sitten mieleen Disney-aiheinen pukupari kokoihin S ja XXL, kertokaa! Niin ja kaikki tuunausvinkit ja myynnissä olevat valmiit second hand -puvut kiinnostavat myös.

-Karoliina-

Kuvat: Pixabay

Kommentit (9)

Teemajuhlat on ihania! 

Meillä on parin viikon päästä ”Once Upon A Time” -bileet, josta löytyisi varmaan ideoita teillekin.

Olin vuosia sitten Jenkeissä Disney-fanien häissä. Jokaisen pöydän kukat oli korvattu Disney-pari patsailla. Löytyi mm. Hessu & Heluna, Mummo Ankka & Touho-serkku (jonka suhteesta kiistellään edelleen, sukua vai ei?), Kaunotar & Kulkuri, Robin Hood & Marian sekä oman pöytämme Peter Pan & Leena.

Kaikki illan musiikki oli Disney-elokuvista. Ja minnekäs muualle pari lähti häämatkalle kuun Disneylandiin…

Kaunotar ja kulkuri: hiuksista korvat, tyylikäs maski, ehkä joku karvatakki ja sävy sävyyn -asu, plumette (ranskalainen sisäkkö -asu) ja lumiere tai lumiere ja könni, eläimiä tuhkimosta, henki(sininen asu ja kasvomaali), zootropolis:poliisiasu ja pupunkorvat, ketun häntä ja korvat ja kauluspaita, skraga, eläimiä viidakkokirjasta, esmeralda ja kellonsoittaja (tai frollo tai phoebus)… belle ja hirviö (vaikutteita live-action version puvustuksesta)… hercules ja megara… merivuokko ja klovnikala… rusetti ja filuri… bernard ja bianca… kiero ja liero tai pärsky ja Sebastian.,,

Oi ihania idiksiä <3 

Teemajuhlat on ihan parhaita! Mikki ja Minni ois ehkä aika söpö pari?

Ja iisi! Askartelin joskus F:lle Minni-pannan. Saattaisi olla tallella. 

En malta odottaa että päästään näkemään teidän juhlalookit :)!

Toi Peter pan ja Leena ois kanssa aika helppo toteuttaa tunnistettavasti

Tickler ja Plumette. Juuri tuo Peter Pan ja Helinä oli mun ehdotus, mutta ei taida mennä asuparille läpi. Olisi niin iisi toteuttaa aika pienellä vaivalla tosiaan. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X