kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.05.2017

Täydellisiä mekkoja ja kelvollisia mansikoita. Lauantain lempparit.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tulikohan tästä viime viikolla kirjoitetusta postauksesta aloitettua peräti juttusarja? Tänä lauantaina ilahduttaa:

  • Marjat. Ne on vielä ulkolaisia ja maistuu vähän enemmän vedelle kuin marjalle, mutta silti. Miten ihanaa saada talven jälkeen taas tuoreita marjoja!
  • Vero Modan juhlavaatevalikoima. Ei hyvää päivää! En ole vuosiin löytänyt juhlatamineita ketjuliikkeistä, mutta nyt kolahti. Jotenkin mallit sopivat erityisen hyvin tämmöiselle päärynälle, ja muutenkin vaatteiden ulkonäkö miellytti. Meillä on kyllä todella monet juhlat edessä tänä keväänä, mutta silti saattoi lähteä hiukan lapasesta alkuviikosta. Ostin kaksi mekkoa, yhden juhlahaalarin ja yhdet juhlashortsit. Kemut – olen valmiina!
  • Tampereen Kauppahallin Umami-sushiravintola. En olisi uskonut koskaan sanovani tätä, mutta Helsingin Sushi San löysi voittajansa.
  • Kynsilakat. Jaksoin pitkästä aikaa lakata kynteni värillisellä lakalla ja voi että kun tulee hyvä mieli aina, kun katsahdan käsiini.
  • Juhlat. Tänään vietetään taas yhden pienen söpöliinin ristiäisiä. Ennen ehkä vähän vierastin perinteisiä juhlia – ristiäisiä, häitä ja lakkiaisia – mutta kaipa se on tämä ikä, kun ihan aidosti on useimmiten mukavampaa kilistellä kahvikuppeja kuin tuoppeja.
  • Tekstiilipesuri. Saadaan huomenna lainaan vanhempieni tekstiilipesuri ja en malta odottaa, kun sillä voi huristella kaikki matot ja sängynpääty puhtaaksi. Miten loistava keksintö!

-Karoliina- 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X