kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.05.2017

3in1-housut, ysärifibat ja parhaita kaupunkitelmintävaatteita lapselle

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

 

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Joka keväthän sitä kevätsäiden epävakautta manataan, mutta tänä keväänä tuo säiden päivittely on kyllä ihan relevanttia. On ollut viikkoja, että seitsemän päivän sisällä on ollut aurinkoa ja lämpöä, tuulta ja sadetta, rakeita ja lunta.

Siksipä pukeutumisen kanssa on ollut myös vähän haasteita. Ei vain sen ulkoilu- ja eskaripukeutumisen osalta, vaan ylipäätään ihan kaupungille mennessä, jos nimittäin samalla on poikettu vaikka puistoon tai kävelty pidempi lenkki katuja.

Tänään on ollut jo vähän lämpimämpi päivä, ja jos Pekka Poutaa on uskominen, alkaa kevät oikeasti pilkistellä viikon aikana enemmänkin. Jos tähän asti kaupunkikelpoinen kerrospukeutuminen on tarkoittanut kevytuntsikan, kuorileggareiden ja pipon liittoa, voisi kuvitella, että kohta lapsi pärjää vähän vähemmälläkin. Näitä kelejä odotellessa valitsin Reimalta F:lle kevätvaatteet, joita pukemalla kerroksittain ja sopivasti auringon pilkistellessä vähennellen onnistuu niin kävely kaupungille, leikit puistossa kuin visiitti sisätiloihinkin. Kaiken pointtina se, että yhdestä asukokonaisuudesta on moneksi.

F elää nyt sitä ikävaihetta, pipo on nolo. Ainakin jo toukokuussa. Siksi päähän on jo monena aamuna ruinattu vaaleanpunainen Boat-lippis, joka suojaa kasvot auringolta ja estää auringon häikäisyltä. Lippis onkin sellainen monikäyttöinen hattu, joka sopii niin helteeseen kuin viileämmille kesäsäille pään lämmikkeeksikin.

Yläosaan valitsin F:lle Reiman valikoimasta Pursi-fleecen, joka menee kylmillä säillä takin tai toppaliivin alle välikerrastona, mutta näin keväällä ihan pelkiltään takkina. Alle Hanko-t-paita, joka henkii minusta jotain nostalgisia fiboja 90-luvulta. Huomaatteko saman mielleyhtymän lapsuuden vaatekaappiin?

Kaikista monikäyttöisimmät kevät- ja kesäpöksyt ovat kuitenkin Wavelet-housut , jotka muuntautuvat kirjaimellisesti sään mukaan. Viileämmällä säällä lahkeet voi pitää alhaalla, mutta kun kelit lämpenevät, saa vetoketjuilla ”leikattu” housut shortseiksi, neppareilla taas capreiksi. Aika huikean käytännölliset pöksyt ulkoiluun!

Jalkaan vielä Juniper-tossut, joista tulee niin ikää ysärifibat. Muistatteko ne ”sämpylätennarit”? No: Ne on nyt tällä taas!

Lopuksi on vielä pakko sanoa yksi juttu, joka liittyy Reimaan. Minä RAKASTAN sitä, kuinka samalta merkiltä löytyy yhtä aikaa niin käytännöllisiä, mutta niin mukavannäköisiä vaatteita. Ja kun – valitettavasti – lapsen oma makukin alkaa kehittyä yhä enemmän ”isojen lasten” tyylin suuntaan, ei Reimaa silloinkaan tarvitse hylätä: Nämä kun ovat kaiken lisäksi katu-uskottavia myös siellä ruohonjuuritasolla, aidon kohdeyleisönkin keskuudessa.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Tuo huppari on tosi kaunis! Käytännöllistä Reimaa löytyy meidänkin pojan kevätvaatteista 🙂

Minustakin se on ihana. Jotenkin todella herkullinen pinkki. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X