kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.05.2017

My Day - tavallinen (blogi)päivä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Hassua, miten nopeasti sitä solahtaa uudenlaiseen työrytmiin ja arkeen, jossa ei tarvitse olla työpaikalla tiettyyn aikaan. Melkein yhdeksän vuotta sitä sellaista elämää tuli elettyä, nyt arki töiden osalta aivan erilaista. Eilinen tiistai meni näin:

6.58. Herään 2 minuuttia ennen kellon soittoa. Nousen ylös. F minun perässä. Haluaa reppuselässä vessaan.

7.23 Juon kupin kahvia ja syön purkillisen jogurttia. F vetelee leipää, jogua, raejuustoa ja kurkkua ja lukee kirjaa. Meikkaan. Hoputan F:lle vaatteet päälle. Teen hänelle letin, joka on kuulemma tyhmä. Päädymme ulos kuitenkin letti päässä.

8.08 Nappaan pyörän, mutta talutan sitä esikoululle asti. Jätän F:n sinne ja suuntaan itse asioille keskustaan. Soitan pari puhelua. Suikin pyörällä pidellen toisella kädellä luuria, toisella pyörän ohjaustankoa. Mietin taas kerran, pitäisikö Hämeenkadulla ajaa pyörällä jalankulkijoiden vai autojen seassa.

10.15 tulen kotiin. Korjaan yhden linkin edellispäivän postauksesta, laitan viisi sähköpostia ja juon smoothien. Tekstailen siskoille. Toinen oksennustaudissa, toinen Kreikassa.

10.54-11.35 blogiin liittyvä palaveri. Olen intona. Pidän peukkuja, että tulevaisuus tuo taas ihania uusia asioita työntekoon.

11.40 saavun kotiin. Paistan kolme kananmunaa lounaaksi, ja mietin, että tätä kananmunien syöntiä pitäisi rajoittaa. Vastaan yhdeksään sähköpostiin, kirjoitan päivän postauksen ja otan vastaan paketin, joka liittyy huomisen postauksen sisältöön. Toimin viestinvälittäjänä yhteen blogikampanjaan ja ehdotan itse yhtä toista kamppista mediamyyjilleni. Ilmoitan Pepsodent-kisan voittajille voitosta.

13.15 A soittaa. On käynyt treeneissä ja vienyt oksennustaudissa olevalle siskolleni ja tämän miehelle ruoka- ja juomakasiin Holvastiin. Pyytää lounaalle meidän tuttavapariskunnan kanssa. Suostun, vaikka maha on vielä täynnä kananmunista. Milloin aikaisemmassa elämässäni olisi voinut lähteä tuosta vaan lounaalle?

14.45 havahdun siihen, että F pitäisi hakea eskarin iltapäiväkerhosta. Tajuan, että hän meneekin tänään kaverilleen suoraan eskarista ja minä voin jatkaa vielä hommia. Tajuan, että Tampereelle muutto on solauttanut F:n isojen tyttöjen maailmaan. Vähän väliä ollaan kaverilla, kaverit meillä ja Whatsapp-ryhmät soivat, kuka voi tulla milloinkin pihoille. Yhtä aikaa se on äidistä ihanaa ja vähän pelottavaakin.

15.07 Isken päivällä kirjoitetun postauksen blogialustalle ja ajastan sen iltaan. Järjestelen F:n vaatekaapin uusiksi, koska maanantaina tullut Elfa on helpottanut ängetyn vaatekaapin ongelmaa. Järjestelen makuuhuoneenkaappeja, vien ylimääräisiä kamoja varastoon ja suunnittelen päässäni torstain postauksen kärkeä.

18.23 Haen F:n kaveriltaan parin korttelin päästä. Suunnistan google mapsillä, koska en edelleenkään osaa lähiseutuja vielä ulkoa. Käymme R-Kioskilta hakemassa postipaketin.

19.23 käväisen pyörällä lähikaupassa hakemassa unohtuneet perunat. Ostan itselleni kaksi Pätkistä, koska on karmea nälkä. Kun tulen kotiin, F on juuri  vetämässä yöpuku päällensä iltapalan ja suihkun jälkeen. Iltasatu ja suukot. 

19.54 F nukkuu, A tekee ruokaa, minä pesen olohuoneen villamattoa äidiltä ja isältä lainassa olevalla tekstiilipesurilla. Miten nerokas laite! Ja miten ällöä vettä yhdestä matosta tuleekaan. F nukkuu sikeästi vaikka viereisessä huoneessa kone pitää karmeaa ääntä.

20.40 suihku.

21.08 Syömme illallisen. Jaan postauksen Instaan ja Facebookiin.

21.25-00.25 Jääkiekkomatsia, kännykän räpläämistä, viestejä ja juttelua. 

00.26 Unille. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Tällaiset postaukset on kyllä niin kivoja. 🙂 Aina mielenkiintoista saada pintaraapaisu jonkun (mukavalta vaikuttavan ihmisen) arkeen!

Kiitos 🙂 Pitää yrittää tehdä näitä tämäntyyppisiä vähän useamminkin! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X