kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.05.2017

Paras peiteivoide ja Anna Puu -Lauantain lempparit

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Taas on lauantai ja lauantain lemppareiden aika:

  • Käytän paljon luonnonkosmetiikka putsareissa ja voiteissa, mutta aika vähän meikeissä. HYNT Beauty on kuitenkin eittämättä PARAS peitevoide*, jota on keksitty. Peittää todella hyvin ja voidemainen koostumus on juuri tarpeeksi kostea. Ainoa vaan, että tuotteen levityksen kanssa pitää olla todella varovainen, koska helposti sitä tulee laitettua iholle liian paljon.
  • Anna Puun haastattelu uusimmassa Trendissä. Miten ihana nainen! Kaikella tavalla.
  • Kärcherin tekstiilipesuri. Vitsi on kätevä laite esimerkiksi mattojen pesuun.
  • Silmut puissa. Hei se kesä tulee sieltä ihan oikeasti.
  • Kuivatut mansikat. Vitsi olen hulluna Punnitse&Säästän kuivattuihin mansikoihin. Voisi (melkein) huijata itseään, että voittavat suklaan. Melkein.

-Karoliina-

*saatu

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X