kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 02.06.2017

Viikon kirppislöytö: Kristallivati

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Te vanhat lukijat varmaan muistatte, kuinka ennen vanhaa esittelin kirppislöytöjäni aina otsikon ”Viikon kirppislöytö” alla. Noh. Ihan viikoittainen tämä tapa tosiaankaan ei ole nyt viime aikoina ollut, mutta kun kävin viime viikolla Hankasalmella Aseman kirppiksellä (entinen Kihvelikirppis) ja tein ihania löytöjä, ajattelin taas elvyttää perinnettä.

TUOTE

  • Pitkulainen kristallivati kannella

OSTOPAIKKA

  • Hankasalmen Aseman kirppis

HINTA

  • 9e

KÄYTTÖKOHDE

  • Ei mitään hajua. Ehkä kauneusjuttuja varten kylpyhuoneen tasolle. Tai sitten esimerkiksi tarjoiluastiaksi keittiöön. Karkeille jouluna?

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Käsinpesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Todelline heräteostos. Kirppikselle minusta vähän liian kallis, mutta en vaan voinut vastustaa

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Koska kannessa on pieni halkeama ja 9 euroa on paljon rahaa.

Vinkatkaapa muuten hyvät Tampere-kirppikset!

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Suloinen pikku vati, kirppislöytöjen tekeminen on aina niin ilahduttavaa!

Tampereen keskustassa kivoja kirpputoreja ovat ainakin Bonuskirppis Itsenäisyydenkadulla, Radiokirppis ja Kirpputori Tarina Laukontorilla sekä Kodin Kakkonen Papinkadulla, kannattaa tsekata nämä 🙂 Tammelassa on myös second hand shop Kaunotar & Kulkuri ja Aleksanterinkadulla Helga-neiti, näistä voi tehdä loistavia löytöjä.

Suosittelen yo. lisäksi myös Hämeenkyrön L.A. kirpputoria sekä Kangasalan Pirkan kirppistä. Ne on isoja kirpputoreja (varsinkin L.A.), joten kantsii varata aikaa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X