kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.06.2017

Who let the dogs out, eli dalmatialaiset Disney-bileissä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Nyt on kuulkaas juhlaviikonloppu takana. Ja viikonloppu, johon on mahtunut montaa erilaista puuhaa muutenkin. Perjantaina veimme F:n Helsinkiin ja kun tulimme takaisin kotiin, oli pakko mennä nukkumaan jo heti kympin jälkeen. Flunssat ja siitä syystä vähän huonot yöunet piti kuitata yksillä hyvillä ja pitkillä unilla.

Eilen lauantaina sitten juhlittiin tuplasti. Ensin menimme Pirkkalaan ihaniin ylioppilasjuhliin, jossa oli kyllä niin kaunis uusi ylioppilas ja mukava juhlatunnelma.  Sielä taas pyyhälsimme sitten suoraan minun pikkusiskoni pre-kolmekymppisille ja maisterikemuille Holvastiin. Perinteiset juhlatamineet vaihtuivat autossa 101 dalmatialasta -elokuvan innoittamiin asuihin, koska juhlien teema tosiaankin oli Disney. Oli niin hauska, kuinka ihmiset olivat panostaneet asuihin. Ja emäntä Disney-koristeluun. Jotenkin se on aina yhtä hauskaa, kun aikuisetkin heittäytyvät ja panostavat hullutteluun. 

Iltaan mahtui höpinää, tanssia, Ultimate Disney Quiz, jättipitsaa, prinsessaleivoksia ja biisimuisteloa. Eli kaikkea, mitä hyviin kotibileisiin kuuluu. Kotiin lähdimme vasta kolmen maissa ja aamulla tyynyliinasta löytyi dalmatialaisen täplän jälki. 

Tänään on pitänyt alkaa ryhdistäytymään uuteen viikkon. Sain aamulla siivouspuuskan ja kun A lähti golfaamaan, minä pistin hihat heilumaan. Iltaruuaksi wokkailin katkarapu-lime-chili-halloumwokkia, ompelija-Iina kävi täällä sovituttamassa minulle juhlamekkoa kavereiden häitä varten ja illan huipennus oli tietysti saada F kotiin- 

Me lähdemme reissuun keskiviikkona, joten sitä ennen on monen monta hommaa vielä tehtävänä, joten pakko mennä vielä varastoon tonkimaan sandaaleita. Eihän siellä olekaan kuin sellaiset 27 laatikkoa käytävänä läpi. Kivaa sunnuntaita!

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X