kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.06.2017

Pliserrattu hame mummomainen, eläinkuosi mauton?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Vaikka minun pukeutumistyylinen onkin monella tavalla arkinen, on minulla kolme vähän näyttävämpää heikkoutta: kimallus, eläinkuosit ja liehuvat helmat.

Muistan vielä ajan, kun eläinkuosit tarkoittivat samaa kuin tyylittömyys. Ja jos totta puhutaan, eiväthän eläinkuosit edelleenkään kuulu suosikkeihini, jos ne puetaan korkeiden korkojen, kasan koruja ja liian tiukkojen leikkausten pariksi, mutta onneksi ne voi pukea myös toisin.

Eläinkuosit – kuten kaikki muutkin glamouriset materiaalit ja vaatteet – ovat minusta parhaimmillaan silloin, kun ikään kuin alennetaan arkiselle tasolle. Kun kimallemekon pariksi laitetaan lenkkarit, paljettijakun kaveriksi revityt farkut tai – kuten tässä asussa – leopardihameen kaveriksi rento t-paita ja tennarit. Silloin leopardikuosi tulee minusta oikealle tavalla esiin. Freesisti ja nykyaikaisesti.

Yksi asia, joka tässä Zalandon leopardihameessa sykähdyttää minua vielä erityisen paljon, on hameen vekit ja liehuvan kevyt helma. Jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että puen pliseeratun hameen päälleni, olisin nauranut. Jotenkin yhdistin silloin pliseeraukset sellaiseen koulupukumaiseen säntillisyyteen. Tai toisaalta: Mummon villakankaiseen vekkihameeseen, joka oli kova kuin koppura. 

Tästä hameesta nuo mielikuvat ovat kuitenkin kaukana. Olenkin vuoden sisällä hurahtanut pliseerauksiinkin ihan täysin. Viime kesänä heiluin vaaleanpunaisessa pliiseraushameessa, nyt suosikkini on tuo leopardi. Ehkä pitäisi vielä saada hopeinen samanmoinen, joita Zalandon sivuilla näin useammaltakin merkiltä .

Kukapa olisi uskonut, että pliseeratusta hameesta tuli viime viikon reissuni lempiasu viileytensä (ja cooliutensa) ansiosta.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Kiva hame, mutta jotenkin kaipaan aikaa jolloin Kolmistaan -blogissa oli enemmän ei-kaupallisia postauksia ja vähemmän yhteistyöpostauksia…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X