kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.06.2017

Viikon kirppislöytö: Pupuneule

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Olen huomannut, että täällä Tampereella olen ollut aktiivisempi nettikirppisten suhteen kuin Helsingissä. Uskon sen johtuvan siitä, että ensinnäkin asumme täällä enemmän ytimessä kuin Helsingissä, joten tuotteiden nouto on helppo sopia ihan kotikulmille. Toisekseen netissä liikkuu vähän vähemmän tavaraa: Ei tule runsaudenpula. Tällä viikolla olen ostanut netistä kaksi paitaa ja ihanan pöydän (siitä lisää myöhemmin). Mutta nyt siis paita-asiaa.

TUOTE
Neule

OSTOPAIKKA 
Tampereen Facebook-kirpputori

HINTA 
3e

KÄYTTÖKOHDE
Perusneuleeksi

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
Pesu pyykkikoneessa.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Minä tykkään perusvaatteissa, joissa on juju. Tässä se juttu oli tuo pupu. Jos neule on vielä mukava päällä, uskon, että tulen pitämään tätä kauan. Huono puoli neuleessa on pieni nukkaisuus. 

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
3/5

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X