kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.06.2017

Ikean Special Edition ja Espanjan tuliaisia. Lauantain lempparit.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

 

Lauantain lemppareita kesken juhannushumun:

  • Ikean Special Edition -säilytyslaatikot. Kaappasin nämä mukaani alkuviikon Ikea-kierrokselta. Nyt ne pitävät sisällään DVD-levyja ja aikakauslehtiä.
  • Mainostin jo aikaisemmin tänä vuonna Saksasta ostamaani Kikon maailman parasta aurinkopuuteria. Nyt Espanjan reissulta tarttui aurinkopuuterin lisäksi mukaan kuvissa oleva voide. Ilmeisesti kyseessä on pohjustusvoide (jos oikein ymmärsin). Joka tapauksessa tuo aine tekee ihosta ihanan silkkisen ja hieman mattaisen, tekemättä hipiästä kuitenkaan yhtään meikatun näköistä. Itse en ole tämän päälle laittanut juuri mitään muuta meikkiä. Ainoastaan leukaan ja nenään hieman peitevoidetta. Ihana tuote!
  • No ne Elloksen hopeakengät*, joista puhuin jo aikaisemminkin, mutta jotka unohdin silloin kuvata. 
  • Mökki, sauna, järvi, perhe ja hyvä ruoka. Miten onneliseksi tällaisista perusasioista voikaan tulla?
  • Zara Home. Harvemmin tulee käytyä enää Helsingissä Zarassa, vaikka sieltä tekeekin usein ihania vaatelöytöjä. Vaate-Zaraa ihanampi on kuitenkin vielä sisustusliike Zara Home, johon törmäsin Espanjassa. Harmittaa, ettei tuolloin ollut oikein kunnolla aikaa kierrellä liikeessä, ja niinpä matkaan tarttui vain lahjat ystävän pojille synttäri- ja nimiäislahjoiksi. Onkohan Prahassa Zara Homea? Kuka tietäisi? Nopean googlailun aikana en saanut asiasta oikein varmaa selkoa. 
  • Eve Hietamiehen Hammaskeiju. Niin ihana, koskettava, naurattava ja itkettävä kirja, johon jokainen (yh)vanhempi voi samaistua. Ja vielä kun päähenkilön poika on F:n ikäinen, tuntuu asiat vielä läheisemmille. Täysi kymppi!

Pitkään valvominen. Olen niin paljon enemmän ilta- kuin aamuihminen. Miten ihana valvoa pitkään. Jutella, katsoa telkkaria tai järveä, nauttia kesästä.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Ellokselta on ainakin ennen saanut tilattua Zara Home tuotteita, kuten myös niiden omilta sivuilta:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X