kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.06.2017

Mistä käsilaukku kollarihousujen pariksi?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minulla on ollut metsästyksessä nyt jo varmasti puolen vuoden ajan kollarihousuihin sopiva käsilaukku. Ehkä lököpöksyt ja käsilaukku eivät tule ensimmäisenä mieleen yhdistää, mutta minun arjessani sellaiselle kombolle olisi tarvetta joka päivä.

Minähän pidän 70% ajasta löysiä – yleensä Sweet Pantsin – kollareita tai löysiä boyfriend-farkkuja. Sitten kun tässä asussa olen lähdössä kauppaan tai muuten vaan käväisemään ulkona, iskee aina laukkuongelma. Omistan vain muutaman pienen käsilaukun ja yksikään niistä ei ole tarpeeksi rento collegehousujen pariksi. Laukku – näin naisena – on kuitenkin ihan pakko olla mukana avainten,rahapussin ja puhelimen vuoksi, joten niinpä sitä tulee hiihdeltyä tässä tyylittömässä yhdistelmässä päivät pitkät.

Haaveinani olisi sellainen toppatakkikankainen pussukka, jota voisi pitää ikään kuin kirjekuorilaukkuna. Tai sitten ehkä sellainen 90-luvun olkalaukkuja muistuttava kangasolkalaukku, jonka voisi heittää rennosti rinnan yli mukaan.

Olen metsästänyt näitä laukkuja kaikkialta. Kerran jo näin Asoksessa Calvin Kleinin kirjekuoripussukan vähän sellaista vaahtomuovista läppärilaukkukangasta. Emmin ostosta ja kun menin nettisivuille uudelleen, oli laukku jo hävinnyt.

Nyt, jos sinulla on kuvailemani mukainen laukku käyttämättömänä kaapissa. Tai tiedät, mistä sellaisen voisi hankkia, kerro vinkkisi.

Kivaa torstaita! Me ollaan oltu tänään purjehtimassa ystävien kanssa. Tuntuu kesälle!

-Karoliina-

Kuvat: lainattu Zalandon sivuilta (ei yhteistyö)

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X