kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.06.2017

Viikon kirppislöytö: 50-luvun pyöreä ruokapöytä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

TUOTE
50-luvun jatkettava, pyöreä ruokapöytä

OSTOPAIKKA 
Tori.fi (Jyväskylä). Kiitos iskälle, joka haki pöydän ja kuljetti sen Tampereelle. 

HINTA 
60e (+150e)

KÄYTTÖKOHDE
Ruokapöydäksi

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
Pöytä oli alun perin keltainen. Maalautimme pöydän valkoiseksi. Maalautus maksoi 150e.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Olen täysin rakastunut tähän pöytään. Olen haaveillut pyöreästä pöydästä vuosia, ja nyt vihdoin sain sellaisen. Tämän pöydän metsästys vei kyllä aikaa. Aina kun luulin löytäneeni sopivan pöydän, huomasin, että A) joko pöytä ei ollut jatkettava tai B) se oli liian matala, jolloin tuolit ja eräiden pöydässä istujien jalat eivät olisi mahtuneet sen alle.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
5/5

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X