kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.07.2017

Kesäperjantain kuvat ja aikataulut

Teksti
Karoliina Pentikäinen

7.46 A herää ja minä herään jotenkin samalla, vaikken kuule edes kellonsoittoa. Saisin nukkua vaikka puolille päivin, mutta jostain syystä tänään ei nukuta.

8.05-9.30 aamukahvia, lisää aamukahvia ja postauksen kirjoittamista sunnuntaita varten. Oli hirveä tarve kirjoittaa yhdestä itselle ajankohtaisesta aiheesta, mutta samalla koko ajan mietti, miten tekstin tekisi niin, ettei se ole liian paljas. Sunnuntaina saatte sitten lukea kuinka onnistuin. Tosin postaus ei edelleenkään ole valmis, joten saa nähdä, miten sen kanssa lopulta käy. F soittaa kolme videopuhelua omalta aamupalaltaan. Ihan kuin syötäisiin aamiaista yhdessä.

9.30-10.45 Aamuhaahuilua. Pyykkien taittelua, hiusten laittoa letille, aamupalaa lisää.

11.15 00 -12.30 Ajan pyörällä keskustaan. Kävin torstaina kaupungilla ja yksi 5eurin H&M:n paita jäi kaivelemaan niin, että oli pakko käydä ostamassa se. Palloilen kaupoissa ja käyn A:n ja tämän ystävän kanssa lounaalla Fit Wokissa.

12.45 A:n sisko ja äiti soittavat ja pyytämät meidät kahville Kauppahalliin. Olen käynyt Tampereella Kauppahallissa useammin kuin Helsingissä koko asuinaikanani. Lempparini on hallin sushipaikka, mutta gluteeniton leipomokin on aika kiva. Niin ja se ranskalainen(?) kalapaikka.

13.30 Käväisemme Muusan ihanalla kattoterassilla. Olen äimänä. Miten ihana ja freesi paikka niin ytimessä. Pyöräilen kotiin mansikka- ja mustikkaostosten kautta. Sokoksen edessä on ihana mummokaksikko myymässä marjoja. Tulee hirveän hyvä mieli heistä!

15.30 Pakataan mökille kampetta. Hypätään autoon ja ajetaan ruokakaupan kautta. Unohdan taas kerran puolet kamoista, mutta toisaalta, ei väliä. Mökkioloissa ei ole niin väliksi. Silmiä kirvelee jokin siitepöly. Se ärsyttää.

18.00 (tai jotain sinne päin). Käydään Citymarketissa ja saan kunnon tipat silmiin apteekista (ja kuulen, että olen käyttänyt koko ajan vääriä tippoja). Iskee karmea nälkä. Ostan valmissalaatin.

19.00 Mökillä Näsijärven rannalla. Leivon piirakan, muut tekevät illallista. Katselen, kun ihanaa pientä nukkuvaa tyttöä. Käyn puskapissillä. Juon viiniä. Käyn uudelleen puskapissillä. Syön, uin, juttelen, saunon ja nautin.

0.21 Unille.

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X