kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.07.2017

Belfieitä ja pikkuhousukuvia. Somemummon 7 maailman ihmettä!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Sosiaalisen median tulisi olla minun ammatti. Ja niinhän se onkin, mutta silti ihan hirveän usein koen, kuinka mummo olen tässä kentässä. Miten minulle ei mene yhtään jakeluun jotkin asiat, joita näen somessa ja erityisesti Instagram-kuvissa päivittäin.

  1. Mikä on tämä skene, jossa naiset hengaavat #sundaymoodissa pikkupöksyissä ja säärystimissä(!)? Eikö heitä palele? Pissatulehdusvaarakin on korkealla, jos roikottelee liian vähissä vaatteissa. Onko vuonna -98 ostetut kotikollarit #chillingathome -hetkissä jo aivan #passé?
  2. Eikö näiden naisten selkä ja niska tule hirveän kipeäksi, kun ottavat selfieitä kroppa mutkalla? Hei me tiedetään, että sulla on pylly, vaikka sä et koukista toista jalkaa, laita itseäsi sivuttain peilin eteen ja työnnä ahteria ulospäin. Samoin me tiedetään, ettet ole kalju, vaikket heilautakaan ponnaria toiselle korvalliselle niin, ettei kasvoista näy enää kuin puolet.
  3. Kuinka monta kuvaa voi ottaa samasta String-hyllystä, jättikudotusta viltistä tai yhdestä makuuhuoneen nurkasta? Suosituimmilla sisustussivustoilla pyörivät ne samat nurkat samasta kodista aina kuvasta ja kuukaudesta toiseen. Ja silti minä urpo seuraan! Ehkä seuraavalla viikolla maljakossa on valkoisten ruusujen sijaan LUONNONvalkoisia.
  4. Miksi ne hästägit laitetaan nykyisin kuvatekstin sijaan kommentteihin? Ihan intona aina availen kommenttienluvun toivossa, mutta vastaan tulee vaan #finishgirl, #finnishgirl,  #healthy, #healthylifestyle ja #morning .
  5. Miksi selfieihin laitetaan koiran korvat ja nenä, sateenkaarioksennusta tai kukkapanta kimalluksella?
  6. Tekeekö jengi oikeasti jumppaliikkeitä uimarannalla (ja missä uimarannalla edes näillä kesäkeleillä tarkenee olla), syö joka aamu vihersmoothieta ja asettelee avokadot basilikan kanssa riviin jyväleivälle? Missä lihapiirakat, rumat kinkkuvoikkarit ja yhden jogurtin aamupalat?
  7. Mitä ihmettä tarkoittaa #gm?

Ei tässä muuta. #somemummo #kuittaa. 

-Karoliina-

 

Kommentit (11)

Oi, kiitos tästä ja aamen! 😀  T: Toinen ”mummo”

Pyydän nöyrästi anteeksi aiempaa lappusilmäisyyttäni ja ennakkoluuloisuuttani blogiasi/sinua kohtaan.

Tällä postauksella sait vastarannankiiskenkin rakastumaan itseesi.

Aivan loistava teksti! Rajansa silläki kuin paljon tarvii paljaita takapuolia nähä, oli ne sitte kuin hyviä tahansa. 😀

Gm = geenimanipuloitu :’D haha, oli pakko…
Hyvä teksti! ^_^

Hahah.:D Mä laitan nykyään tägit kommentteihin – en kylläkään yksi kerrallaan. Sen takia että se näyttää mielestäni paremmalta kuin tägit kuvatekstin seassa. 🙂

Itse ihmettelin tuota gm:ää tosi kauan ja sitten vihdoin törmäsin sen merkitykseen jossain. Eli gm on good morning ja gn vastaavasti good night! 🙂

https://anna.fi/liikunta-ja-terveys/kotilaakari/hyva-terveys/virtsatietu

4. Edistääkö kylmillä kivillä istuskelu vaivan syntyä?

En usko, että kivillä istuskelulla voisi saada bakteereja liikkumaan virtsarakkoon ja siten tautia puhkeamaan. Itsensä kylmettäminen ei ole yleensäkään järkevää, mutta tutkimusnäyttöä kylmän yhteydestä virtsatietulehdukseen ei ole.

Näin aina virallisissa yhteyksissä sanotaan. Käytännössä jotkut (esim. minä) olemme kyllä huomanneet, että istupa kivellä 10 minuuttia vaikka kesäkuumalla, niin homma on selvä. Virtsatietulehdus. Muunlaisen kylmettämisen yhteyttä ko. vaivaan en ainakaan itselläni ole havainnut.

Mustikkapulla ja Takiainen. Pakko kommentoida, jos tämä tieto auttaa muita:

Minulla on ollut ensimmäinen munuaistulehdukseni 3kk:n iässä. Siitä asti takaisinvirtaus, estolääkkeet 12+5 vuotta ja n. 20 virtsistä ja lisäksi 20-vuotiaana niin paha munuaistulehdus jonka toipumisesta kesti vuoden. 

Urologit kiistelee tästä kylmäasiasta (samoin kuin esim karpalon syönnin tehosta tehosta tulehdusten estossa), ja totta on , että yksiselitteistä tietoa ei ole. Mutta useimmat lääkärit, joihin olen itse törmännyt, ovat ”kansan” havaintojen kanssa samalla linjalla.

 

Joten : Älkää istuko kivellä 😀

 

Ahahha jättikudotut viltit saa pienoista aggressiota aikaan myös itessäni 😀 

Samoja ihmetyksen aiheita täällä. Mitä se #gm meinaa? Good morning? T. 23v mummo 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X