kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.07.2017

5 syytä rakastaa Lidliä. Eikä mikään yhteistyöpostaus!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Olen käynyt kesän aikana Lidlissä useammin kuin pitkään aikaan, koska täällä Tampereella Lidl on niin kätevästi ihan keskustassa. Ja joka kerta, kun kauppaan menen, yllätyn positiivisesti. Tässä olisikin:

5 SYYTÄ RAKASTAA LIDLIÄ

  1. 100% kaurasydämet paistopisteestä. Ehkä parasta leipää vuosiin!
  2. Biopussien hinnat. Normi-Bioskoista pitää pulittaa melkein vitosen, mutta Lidln biopussipakkauksen hinta on 1,80e. Aika huima ero!
  3. Pikkupurnukoiden huokeat hinnat. Ne matkapakkauksen kokoiset sampoot, dödöt ja muut maksavat normikaupoissa aivan kauheasti. Lidlissä alle euron! Näitä voi kutsua Saksan hinnoiksi. Niin ja valikoima on myös matkapakkauksissa laaja.
  4. Laktoosillinen jogurtti. En tiedä, mistä johtuu, mutta Suomessa tehtyä laktoosillista jogurtia mahani ei kestä. Mutta Lidlin omaa kylläkin! Plus maku on ihana.
  5. Pyyhintäliinat. Epäekologista kyllä, mutta rakastan näitä Lidln pyyhintäliinoja. Ilman niitä olisi todella vaikeaa pitää esimerkiksi keittiön korkeakiiltoiset kaapinovet puhtaina, koska normipesuainesuihke ja tiskirätti jättävät usein viiruja. Samat liinat sopivat myös pikasiivoukseen ja vessan altaan pyyhkimiseen, joka kerää aina ärsyttävää pölyä.

Vielä kun saisi gluteenittomia tuotteita enemmän Lidlin hyllylle, ei tarvitsisi muualla käydäkään.

-Karoliina-

 

Kommentit (5)

Noi ”siivousliinat” on täällä käytössä. Joo ei ekologista, mut en vessaa suostu enää muulla siivoamaan! 😀

Lidlejä saisi tulla vähän enemmän! Itsellä ei ole kyseistä markettia kodin eikä työpaikan lähellä ja autottomana harvoin tulee lähdettyä muille seuduille vaan kauppareissun takia. 

Mutta komppaan, hyvä putiikki!

Aikasemmin ostin juurnkin lidln 100% kauraleipiä kunnens luin että niissä paljon enemmän suolaa mitä suositellussa määrässä

Kiva vinkki noi biojätepussit! Ite käytän sanomalehdistä tehtyjä ”pusseja” mut niihin ois hyvä viel laittaa ihan biojätepussi ni ei heti tulis kostea läpi. Kauraleivistä samaa mieltä kuin ilonamaria, aina ovat loppu kaupan hyllyiltä. Pitää siis poiketa Lidliin joku päivä kun isompaan kauppaan lähtee reissulle. 🙂

Noissa biopusseissa on vielä se bonus, että ne ovat isompia kuin muut biopussit ja sopivat sen takia paremmin kaikenlaisiin roskasankoihin! Ainakin entisessä asunnossamme kaikki muut biopussit olivat liian isoja, Lidlin pussit taas täydellisen kokoisia biojäteastiaan 🙂

Aikamoista edistyksellisyyttä Lidliltä nuo 100% kauraleivät tuoreena – olen vain ihmetellyt, miten mistään muualta ei niitä saa kun 100%?kauran menekki tuntuu muuten olevan niin suurta. Meillä ei melkein muuta syödäkään ja 100% kauraleivistä usein kaupassa hylly tyhjänä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X