kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.07.2017

Terkkuja täydelliseltä Praha-lomalta

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

 

Heippahei täältä Prahasta. Saavuttiin kohteeseen maanantaiaamuna ja nyt viedään viimeistä kokonaista iltaa täällä. Huomenna on vielä päivä aikaa hummailla ja koti-Suomessa ollaan takaisin puolen yön aikaan.

Lähdettiin reissuun tuttavapariskunnan kanssa. Ensin oli tarkoitus lähteä Coldplayn Euroopan-kiertueen jollekin keikalle, mutta oltiin (joulun haminoissa) auttamatta liian myöhässä lipunostossa. Niinpä jäi musahommat tällä kertaa kokematta, mutta reissuun päästiin kuitenkin.

Täytyy sanoa, että takana on nyt kolme päivää rentouttavimpia hetkiä koko kesänä. Me olemme vaan vaellelleet kaupunkia ristiin rastiin ilman mitään suunnitelmia, aikatauluja tai pakollisia kohteita. Kukaan meistä ei ole iskenyt turistikohdelistaa esille, eikä yksikään asia tai nähtävyys reissussa ole ollut must-juttu. Siksipä meillä onkin kai ollut niin älyttömän hauskaa – Ollaan ajauduttu vaikka minkälaisiin paikkoihin ja tilanteisiin.

Muun muassa eilen smoothienhakuretki muutti yhtäkkiä koko iltapäivän suuntaa, kun törmäsimme samalla kävelymatkalla valokuvausliikkeeseen, jossa pystyi otattamaan itsestään 1800-900-lukujen vaihteen tyylisiä valokuvia rekvisiittoineen päivineen. Me naiset innostuimme hommasta aivan täysin ja salamana, eikä siinä hihkumisemme keskellä miehilläkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua leikkiin. Niinpä meillä oli kohta mekot, viuhkat ja silinterihatut yllä ja valokuvaajaa pisti parastaan. Aluksi oli tarkoitus ostaa vain yksi kuva, mutta lopulta – tietenkin – meidän piti ostaa koko paketti, kun emme osanneet valita kaikista hulvattomista kuvista vain sitä yhtä suosikkia. Voin sanoa, etten ole oikeasti nauranut aikoihin niin paljon kun kuvausstudiolla räkätimme. Suosittelen vastaavaa hulluttelua ihan kaikille!

Nyt kuitenkin nauttimaan vielä helteisestä illasta, kuohuvasta, sandaaliläpsyttelystä ja lopulta hotellilakanoista ja pitkistä unista. Joskus tämmöinen aikuisten irtiotto arjesta on kyllä aika älyttömän ihanaa! Ja silti, en malta odottaa, että pääsen huomenna yöllä pusuttelemaan F:ää, joka on saanut laatuaikaa mummon kanssa Tampereella. Hän on kuulemma esitellyt mestoja kuin vanha tekijä ja johdattanut mummon tänään muun muassa Naughty Brgriin.

-Karoliina-

P.S. Niitä ”vanhoja” kuvia voi katsella meikäläisen instasta.

P.P.S. Kiinnostaisiko jonkinmoinen Praha-vinkkauspostaus, vaikkei nyt varsinaisissa nähtävyyksissä ollakkaan käyty?  

Kommentit (2)

Moi!

Ehdottomasti kiinnostaa kaikki vinkit. Maanantaina lähtee lento Prahaan. Aikuisten loma..täältä tullaan JEE! 🙂

Viimeisen kuvan jälkkärit näyttää aika hekumallisen hyviltä!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X