kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.07.2017

Kuinka monet tennarit on riittävästi?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Yksi tyttäreni lempipuuhista nykyisin on esittää erilaisia kysymyksiä, joihin jokainen ruokapöydässä tai kulloisessakin tilanteessa olija sitten vastaa. ”Kuka Disney-hahmo on sun suosikki?” (ei saa muuten valita samaa), ”mikä on lempipaikkasi? ” ja ”mitä vaatetta käyttäisit, jos pitäisi loppuelämän käyttää vain yhtä?”. Hankalimpia ovat monivalinnat, joissa voidaan kysyä esimerkiksi sitä, olisitko mieluummin nudistirannalla vai pimeässä kaupassa yön yli.

Joskus ikuinen kysymystulva puuduttaa, mutta joskus pienet ja pinnalliset kysymykset saavat pohtimaan asioita myös vähän pidemmältäkin. Esimerkiksi sitä, mitä lempivaatevalintamme kertovatkaan meistä. Niin ja mitkä arvot ohjaavat meitä, kun valitsemme lempiprinsessaa, -paikkaa tai -muistoa.

Eräällä iltapalalla esitetty kysymys lempikengistäni synnytti vastauksen hetkeäkään miettimättä. Vastaus oli Vansin tennarit. Sitten vasta tajusin, että olen kuin olenkin automaattisesti se ikuinen tennarityttö, jollaiseksi olen itseni aikaisemmin jo nimennyt.

Minä olen rakastanut Old Skool Vanseja niin kauan, kun olen tiennyt niiden olemassaolosta. Vansien pohja on minun jalkaani parempi kuin minkään muiden tennareiden. Ne ovat tukevat, tarpeeksi paksut ja varpaille on riittävästi tilaa (joka on olennaista varsinkin minulle, joka en pidä sukkia kengissä). Niin ja ne käytävät – kuten tennarit yleensäkin – mihin ja milloin vain.

A tuossa juuri eteistä siivotessa äimisteli, miten minulla on niin monet samat kengät. Höpsis! Ei ne ole SAMAT, jos toisissa mustissa Old Skooleissa on varsi ja toisissa ei. Siis aivan erilaiset! Niin ja jos yhdet Vansit ovat nupukkinahan sijaan beigeä pintanahkaa, ei niistä voi edes puhua samana päivänä muiden Vansien kanssa. Ymmärtänette varmaan pointin, muut tennarihullut?

Vaikka noita tennareita kaapissa onkin tallattavaksi, olisi ihanaa saada syksyksi jotkin ihanat tyttömäiset Vansit. Ehkä vaaleanpunaiset (!) kiiltonahkatennarit(!) tai sitten perusvalkoiset,  joilla ei voi mennä koskaan metsään. Kurkista oma suosikkisi Zalando toooodella laajasta Vans-mallistosta.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Rakastan Vanseja, ja musta kyllä tuntuu että vaikka niitä olisi kuinka monet, niitä ei ole ikinä riittävästi :)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X